Slika nije pronađena
Od izvora bliskog Hailey Baldwin, časopis The Sun saznao je da je jedan od vaših omiljenih celebrity parova prekinuo i to, ni više ni manje, nego zbog Kendall Jenner!


Iako su još početkom prošlog tjedna naizgled uživali u ljubavnoj idili, već krajem tjedna objavili su kraj svome braku, a zbog svega je navodno kriva Kendall Jenner u čiji zagrljaj je Justin pobjegao čim je za to dobio priliku. Unatoč tome što su se nedavno potajno oženili i što su djelovali kao da im nitko ništa ne može, pa čak ni mentalna bolest poput Justinove depresije, Justin, ne samo da je prekinuo s Hailey, nego je viđen kako netom nakon toga s prijetaljima i Kendall uživa u kalifornijskom suncu pored bazena, a kasnije su navodno izmjenjivali poljupce, prema anonimnom izvoru.

via GIPHY


Justin shvaća da sklapanje braka bez potpisivanja predbračnog ugovora ipak nije bila najbolja ideja. Još prije je razgovarao s Hailey o vlastitom strahu da neće imati nikakvu pravnu zaštitu nad svojim financijama ako brak ne uspije jer on je vrijedan 265 milijuna dolara, dok je Hailey vrijedan 'samo' tri milijuna dolara. 'Izjavio je da se boji što nema predbračni ugovor', rekao je izvor. Justin i Hailey su do sad bili iskreni vezano uz to kako je brak težak i kako sređuju svoje probleme uz pomoć terapije, međutim, izgleda kako je i terapiji došao kraj. Jedna od njihov slabih točaka oduvijek je bila komunikacija jer imaju vrlo različite osobnosti, Bieber je vrlo emotivan, dok je Hailey više rezervirana, a sad je Justin pronašao utjehu u Kendall. To ga je koštalo braka, a Kendall prijateljstva s Hailey.

via GIPHY

Također, reakcija od Kendall od prije nekoliko mjeseci više ne djeluje toliko čudno. Naime, u Late Night Showu kod Jimmyja Fallona, Jimmy ju je pitao što misli o braku Hailey i Justina Biebera, a njezina reakcija bila je iznimno sumnjiva. Nimalo uvjerljivog izraza lica je neprimjereno previše puta ponovila je ona sretna ako su oni sretni. Njezinu reakciju možete vidjeti u videu:


Foto: Instagram/ YouTube/ Giphy/ YouTube Screenshot

M.S.K./ Izvor

Pogledajte još:

Bliži li se još jedan celebrity kraj? Znakovi pokazuju da bi Justin i Hailey uskoro mogli prekinuti!

Još jedan prekid i još jedna drama – ljubavni krahovi u Hollywoodu samo se nižu

Ona zna recept – deset načina kako uspješno preživjeti prekid poput Selene Gomez

Brak Prekid prevara celebrity showbiz Justin Bieber Hailey Baldwin Kendall Jenner