Slika nije pronađena

Svaki od članova žirija showa Supertalent (Maja Šuput, Martina Tomčić, Davor Bilman i Janko Popović Volarić) imali su pravo stisnuti zlatni gumb koji za kandidata znači direktan odlazak u polufinale.


Posljednji zlatni gumb Supertalenta stisnula je Martina Tomčić i to dvojici glazbenika na violinama – Antoniju Palanoviću i Leopoldu Stašiću, studentima sa zagrebačke glazbene akademije
.


Njihov nastup Davor je ocijenio dobrim i kazao kako bi, ako prođu dalje, volio da sviraju nešto što nije klasično. Na Martinin upit da li joj se svidjelo, Maja je odgovorila: 'Svidjelo mi se. Moram priznati da mi je onaj prvi dio bio o ne, zaspat ću, ali onda ste me fino razbudili!' Martina je prvo poručila Maji i Davoru 'Pojma nemate!'  a zatim stisnula zlatni gumb. 'Nikad ne bih rekla da ću instrumentalistima stisnuti golden buzzer, jer je moja opsesija vokalima kao takvim više nego poznata, međutim emocija koju ste izazvali u meni i način na koji ste radili frazirung, dakle frazu, je bio apsolutno u kategoriji pjevanja. Vi ste moja dva zlatna dečka koja će jako lijepo pjevati do finala.' kazala im je Martina s ponosom.


Nastup koji je osvojio zlatni gumb pogledaj OVDJE.


Nakon šest audicijskih emisija uzbudljive i zabavne pete sezone Supertalenta u kojima smo vidjeli brojne atraktivne nastupe s audicija, žiri je probrao još 55 najboljih točaka, koje ćemo uz pet zlatnih polufinalista gledati u emisijama uživo već od iduće nedjelje.

Foto: Nova TV/Supertalent

I.I.

Pročitajte još:

VIDEO Nastup o kojem svi pričaju – 17-godišnji Martin zaslužio je zlatni gumb

Zgodni Slovenci u koje su se svi zaljubili– Tim i Luka skoro su dobili crveni gumb, a onda su rasturili!

ANKETA Jesu li cure iz grupe Sambastica zaslužile zlatni gumb ili ne?

show Supertalent Antonio Palanović Leopold Stašić Zlatni gumb

Još vijesti