Slika nije pronađena

Treći zlatni gumb je pao jučer! Dobili su ga plesači okupljeni u Modus klub, koji je već održao nebrojeno puno nastupa, a svoja umijeća prezentirao je i predsjednici Kolindi Grabar Kitarović.

Sada su se predstavili žiriju Supertalenta i široj javnosti i plasirali izravno u polufinale zahvaljujući strogoj Martini. Ona se nakon njihovog nastupa ustala, pritisnula zlatni gumb i rekla: 'Jedna širina kojekakvih emocija koje vi prezentirate i onda uspijete prenijeti na nas je zadivljujuća i zastrašujuća u isto vrijeme'. Ubrzo se popela i na pozornicu kako bi im čestitala, dok su Davor Bilman i Maja Šuput iskoristili priliku da se provozaju u rekvizitu – pomičnoj kadi koju je plesna skupina koristila tijekom nastupa.

Maja je prethodno prokomentirala da su oni 'gotov proizvod', dok je Davor naglasio da mu nije bilo dosadno i dodao: 'Sviđalo mi se i još sam mrvicu pod dojmom što znači da je bilo prilično, ako ne i jako dobro'.

Pogledajte video u nastavku pa procijenite sami...


Inače, plesna skupina Modus postoji skoro četvrtinu stoljeća i okuplja plesače raznih dobnih skupina. Za ovaj nastup pripremljena je posebna formacija u kojoj su se pripremali samo tri dana, njih ukupno 21. Najmlađa članica ima samo devet godina, najstarija 19, a svi treniraju svakodnevno.

Foto: YouTube/Nova TV

M.Z.

Provjeri još...

Zlatni gumb za anđeoski glas – 13-godišnjakinja uspjela ganuti žiri i naježiti Maju Šuput

Idu direktno u polufinale – jesu li prezgodni košarkaši zaslužili zlatni gumb? ANKETA

Supertalent plesni studio Zlatni gumb modus nastup

Još vijesti