Slika nije pronađena

Adna ima 19 godina i želi završiti studij elektrotehnike, a dane krati glazbom i to kroz cijelu osnovnu i srednju školu. Na pozornicu je ušla prilično skromno i, u pratnji Juraja na gitari, zaradila titulu dive.


Najdraži žanrovi su joj soul i jazz stoga ne čudi njezin odabir pjesme. No, izvela ju je na sasvim drukčiji način kombinirajući žanrove... 'Ušetala je vrlo nesvjesno jedna mala diva koja ni ne zna da je diva! Jedna mala diva koja je uspjela spojiti jazz, soul, sevdah i unijeti jednim dijelom sebe. Ja sam jako sretna da nam je Adna došla u Supertalent', prokomentirala je Martina Tomčić.

Janku Popoviću Volariću je natjerala suze na oči, a upravo on joj je odlučio omogućiti izravan plasman u polufinale pritiskom zlatnog gumba. 'Prvo si nas dobila simpatičnošću, onda si dala toj nevjerojatnoj pjesmi stvarno nešto svoje i u emotivnom i u glasovnom smislu. Mene si dirnula i hvala ti! Nevjerojatna skromnost i pristojnost, baš si nas kupila, ja mislim da ćeš ti pobijediti!', rekao je Janko.

Riječi pohvale joj je uputio i Davor: 'Mogu reći da si ti željezo u kamenom dobu ili električni automobil u vrijeme konjskih zaprega, a da toga nisi ni svjesna. Imaš apsolutnu podlogu za to da budeš diva!'.

Očarana je bila i Maja Šuput već na početku, a na samom kraju publika se digla na noge. Za polufinalnu emisiju će, kako kaže, pripremiti nešto skroz drukčije. 'U kojoj ću se pjesmi pronaći i u kojoj ću ja izvući to je pitanje koje ostaje', zaključila je Adna.


Foto: Nova TV/YouTube

M.Z.

Provjeri još...

Pao je još jedan zlatni gumb – je li nastup plesnog studija zaista toliko dojmljiv? [ANKETA]

Zlatni gumb za anđeoski glas – 13-godišnjakinja uspjela ganuti žiri i naježiti Maju Šuput!

Idu direktno u polufinale – jesu li prezgodni košarkaši zaslužili zlatni gumb? ANKETA

Supertalent Zlatni gumb adna šestić diva tinejdžerica

Još vijesti