Slika nije pronađena

Beauty tretmani obećavaju ljepši, zdraviji i njegovaniji izgled – upravo zbog toga posebno je šokantno kada se dogodi nešto ovako.

13-godišnja Masha Kuznetshova članica je ansambla Volgograda te zbog koncertnih nastupa mora koristiti šminku. Kako bi joj prikratili vrijeme priprema za nastup, roditelji su ju odlučili odvesti u kozmetički salon na tretmane trajnog bojanja trepavica i obrva. Cijeli tretman koštao je oko 30-ak kuna, ali njegove posljedice su šokantne.

'Ni u najluđim snovima nismo pomislili da bi se moglo dogoditi ovako nešto – nitko nas nije upozorio na moguće posljedice' komentirao je Mashin otac posljedice ovog tretmana. Mashi su kemikalije spržile kapke i kožu te uzrokovale privremeno sljepilo.


'Nije problem što Masha sada ne može nastupati nego što se vesela i nasmiješena djevojčica pretvorila u depresivnu i nesrentu tinejdžericu koja ne želi izlaziti iz sobe' objasnio je otac. Zbog ovako strašnih posljedica Mashini roditelji odlučili su tužiti kozmetički salon koji se nije očitovao o  posljedicama njihovih tretmana.


Što mislite – tko bi trebao odgovarati zbog ove strahote?

Izvor: DailyMail.co.uk
I.N.

tretmani kozmetički Sljepilo

Još vijesti