Slika nije pronađena

Šišanje 25 kuna, bojenje izrasta 35 kuna, ugradnja noktiju 65 kuna, pola sata masaže 55-75 kuna, masaža vlasišta i maska 5 kuna, depilacija 25-45 kuna, trajni lak 55 kuna…

Sve su to redovne cijene u prvom hrvatskom Beauty Outletu, koji je prije desetak dana otvoren na zagrebačkom Vrbiku. Cijene gotovo svih tretmana za ljepotu su previsoke pa je vlasnica Maja Jurinac, 29-godišnja diplomirana ekonomistica, odlučila pokušati nešto drugačije. Pridružile su joj se sestra i najbolja prijateljica i zajedničkim su snagama pokrenule posao piše Jutarnji list.

'Ljepota bi trebala biti dostupna svima. Dakle, da nije pretjerano skupa i da se na jednom mjestu može dobiti cijeli niz usluga. S tom idejom, kako klijentima uštedjeti vrijeme i novac, krenula sam u posao. Moja je usluga 30-40 posto jeftinija od uobičajene. Očekivala sam da do jeseni neće biti pretjerano posla, ali sam bila u krivu. Zadovoljna sam brojem žena i muškaraca koji dolaze na razne tretmane' kaže Maja.
Salon funkcionira po principu članstva. Svatko pri prvom dolasku dobije člansku iskaznicu, a s njom nakon nekog vremena dobiva i određene popuste. Na taj se način klijenti osjećaju posebno, kao da su dio nečega i kao da su nekome važni - objašnjava. Prvi gosti koji su ušli u Outlet pokazali su joj da ih članske iskaznice oduševljavaju.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

Foto: Instagram
Izvor: Jutarnji list
I.N.

Pročitajte još:

Znate li kakve opasnosti krije geliranje i stavljanje umjetnih noktiju?

Šišanje i iskreno priznanje: stvari koje nam frizeri neće nikada otkriti

Šamaranje, mokraća, pčele: najluđi kozmetički tretmani diljem svijeta

lak šišanje kozmetički geliranje povoljno

Još vijesti