Slika nije pronađena

Kada se pojave na crvenom tepihu, uvijek izgledaju besprijekorno. Ako ste mislili da svoj dobar izgled mogu zahvaliti samo frizerima, stilistima i make-up stručnjacima koji stoje iza njih, varate se.

Svoj mladoliki izgled holivudske face održavaju raznim metodama, a neke od njih su krajnje bizarne. Krv, posteljice i izmet – ovo su neobični beauty tretmani kojima se celebovi podvrgavaju!

JANJEĆA POSTELJICA

Kako bi zadržali mladoliki izgled i usporili nastanak bora, mnogi zvijezde koriste ovčju posteljicu. Jedan od pobornika ovog tretmana je član benda One Direction, Harry Styles. Za ovakvu vrstu podmlađivanja on navodno izdvaja 500 eura po tretmanu, a postupak se ponavlja svakih šest tjedana.

Pitate se otkud baš janjeća posteljica? Ona je navodno puna hranjivih nutrijenata koji sprečavaju oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima. Dermatolozi od nje prave gel koji se nanosi na kožu i potom se osvjetljava LED svjetlima.

'Harryu se pore začepe od šminke koju nosi na nastupima i stalnih putovanja pa ne čudišto poseže za sve intenzivnijim tretmanima. On se brine o sebi i o svojoj koži' istaknula je ugledna američka dermatologinja.



UBRIZGAVANJE KRVI

Kim Kardashian je prije dvije godine je šokirala svijet krvavom fotografijom na Twitteru. Podvrgnula se postupku ubrizgavanja vlastite krvi u kožu kako bi joj se popravio tonus. Krv se vadi iz ruke, potom se vadi plazma i ubrizgava u lice. Trombociti navodno stimuliraju proizvodnju kolagena čime se smanjuje rizik od preuranjenih bora. Za tretman treba izdvojiti oko 800 eura.

'Volim isprobati sve od čega ću se osjećati mlađe i ljepše' izjavila je Kim.




MASKA OD PTIČJEG IZMETA

Za ovom vrstom uljepšavanja poludjeli su Tom Cruise i bračni par Victorija i Dacvid Beckham. Ova maska nastaje miješanjem izmeta slavuja, prikupljenog s jednog japanskog otoka, s rižinim mekinjama i vodom. 

Enzimi i guanin su savršeni za uklanjanje mrtvih ćelija kože, dok visok udio Azota u slavujskom izmetu djeluje antibakterijski. Izmet ptica bogat je enzimima koji odlično čiste kožu i čine je svjetlijom. Gejše su koristile slavujev izmet umjesto pudera.



ZLATO I KAVIJAR

Maska od zlata i kavijara je omiljena metoda top modela Bar Refaeli. Ova vrsta tretmana ublažava upalu, popravlja pigmentaciju kože, vraća elastičnost i djeluje antibakterijski. Jedan tretman košta 180 eura, a bazira se na mješavini kavijara, zlata, meda i sjemenki vučjeg trna.



PILING DRAGULJIMA

Mediji su prenijeli da je glumica Mila Kunis, prije pojavljivanja na crvenom tepihu  Zlatnih globusa 2014. godine bila na pilingu dijamantima i rubinima. Dijamantima se trlja koža, a djeluju kao antioksidansi i koži vraćaju sjaj. Cijena tretmana je skoro 6.000 eura.



Foto: Instagram
Izvor: Telegraf.rs
I.N.

Pročitajte još:

Svi su ludi za njim, a za čim ludi on? Naluđe opsesije Harrya Stylesa

Slavne cure bez trunke šminke

I oni su praznovjerni: celebovi i njihovi uvrnuti rituali prije koncerta

beauty tretmani bizarno

Još vijesti