Slika nije pronađena

Guste obrve trenutno su 'in' pa ne čudi što mnoge djevojke pribjegavaju raznim metodama ne bi li izgledale poput Care Delevingne.

Neke koriste olovke kojima popunjavaju praznine, neke se odlučuju na popunjavanje obrva sintetičkim dlakama, a pojedine odlaze na tretmane trajnog iscrtavanja obrva.


Polly Smith je 19-godišnja djevojka
koja je otišla u kozmetički salon s ciljem trajnog iscrtavanja obrva. Budući da se bavi plesom, važno je kako izgleda pa je mislila da će biti lakše trajno 'urediti' obrve nego ih svakodnevno sređivati.

Neposredno nakon tretmana sve je bilo u redu, no nekoliko sati poslije, koža oko njenih obrva počela se crvenjeti, a obrve naticati. Sljedeće jutro njene oči bile su toliko natečene da ih nije mogla otvoriti. Prestravljena tinejdžerica otišla je kod doktora gdje su ustanovili da je imala snažnu alergijsku reakciju na tretman zbog čega su joj obrve počele otpadati.


'Budući da se bavim plesom, jako je važno kako mi lice izgleda. Ovo će sigurno utjecati na moje audicije' komentirala je nesretna Polly koja pije hrpu lijekova kako bi smirila alergijsku reakciju.

Najzanimljivija od svega jest činjenica da se Polly dva dana prije tretmana, podvrgnula 'probnom' bojanju na kojem se stavlja samo malo boje ne bi li se provjerilo je li osoba alergična, ali tada nije bilo nikakve reakcije.

'Željela sam ljepše obrve, a sada su gore nego ikada. Totalno sam razočarana!' zaključila je nesretna tinejdžerica.

Foto/Izvor: Seventeen.com
I.N.

Pročitajte još:

Tinejdžerica oslijepila nakon tretmana bojanja trepavica i obrva

Novi kozmetički trend: ekstenzije za obrve

Aplikacija otkirva savršen oblik vaših obrva

obrve bojanje tretmani

Još vijesti