Slika nije pronađena

Oni su stisnuli zlatni gumb dečkima (okej, i jednoj curi) iz Slovenije koji su se predstavili u Supertalentu akrobatskom košarkom te svojim vratolomijama oduševili sve gledatelje jučerašnje emisije. Time je ekipa okupljena u Dunking Devilse osvojila direktan plasman u polufinale.


Prezgodni košarkaši i košarkašica su očarali i članove žirija. Davor, Maja, Janko i Martina su za njih imali samo riječi hvale. 'Meni se zapravo još uvijek vrti u glavi! Ja sam vrsna košarkašica tako da mogu reći da ste apsolutno zavrijedili zlatni gumb', poručila im je Martina, a Davor je na kraju zaključio: 'Ovo očekujem od kandidata: show, zabavu, dinamiku i da nas ostavite bez daha'.


Dunking Devilsima, ovo nije prvi nastup u showu ovakvog tipa. Nastupili su oni već i u britanskom, njemačkom i slovenskom Supertalentu, a sada je vrijeme za hrvatsko pofinale. I da, oni su već drugi slovenski aktobati koji su apsolutno zapalili hrvatsku javnost.Podsjetimo, u finalu prošlogodišnje sezone našli su se slovenski Flipping Art majstori – Tim i Luka, no pobjedu su ipak odnijeli plesno ljubavni par Emil i Mateja. Tko zna, možda će ove godine uspjeti Dunking Devilsima...


Foto: YouTube/Nova TV/Supertalent

M.Z.

Provjeri još...

Dečki koji su oduševili strogu Martinu Tomčić -pogledajte zašto su Antonio i Leopold osvojili zlatni gumb

ANKETA Jesu li cure iz grupe Sambastica zaslužile zlatni gumb ili ne?

19-godišnja Antonia Dora Pleško osvojila Zlatni gumb – Maja Šuput nije se mogla suzdržati

Dunking Devils slovenci Flipping Art Supertalent nova tv anketa

Još vijesti