Slika nije pronađena

Svi smo doživjeli onaj trenutak kada smo odlučili potražiti frenda na fejsu, a onda smo spoznali gorku istinu – izbrisao nas je s liste svojih prijatelja!

Ako se želite poštedjeti šokova, postoji rješenje: aplikacija koja vam javlja kada vas netko 'unfrienda'. Pomoću nje ne možete vidjeti sve ljude koji su vas prekrižili do sada, ali nijedan novi 'prekid prijateljstva' neće vam promaknuti.


Aplikacija se zove 'Who Deleted Me' i sve što trebate učiniti jest skinuti je na svoj telefon. Još jedna prednost ove aplikacija oduševit će sve stalkere: možete pratiti kada su se vaši prijatelji zadnji put ulogirali na društvene mreže.

Jeste li spremni za gorku istinu?

Foto/Izvor: deleted.io
I.N.

Pročitajte još:

Izbjegni 'seen' – kako sakriti da si pročitao nečiju poruku na Facebooku?

Aplikacija koja 'fotošopira' vaše fotke

Evo gdje se vidi sve što ste ikad guglali

aplikacija brisanje facebook

Još vijesti