Slika nije pronađena

Aplikacija je dostupna za Android, ali i iPhone telefone i potrebno ju je samo skinuti s App Storea ili Google Playa kako biste započeli svoj istraživački posao.

Ako vas je ikada zanimalo kome idete na živce i tko vas ne želi imati za prijatelja na Facebooku, to sad možete vrlo lako saznati. Ne radi se o triku kojeg je razvio Facebook, već o besplatnoj aplikaciji Still friends. Aplikacija je dostupna za Android, ali i iPhone telefone i potrebno ju je samo skinuti s App Storea ili Google Playa kako biste započeli svoj istraživački posao, piše 24sata.

via GIPHY


Sve što morate nakon instalacije je prijaviti se sa svojim Facebook računom. Aplikacija zatim izlista vaše prijatelje i obavijesti vas svaki put kada više niste nekome prijatelj. Doduše, ukoliko nekoga niste jako dugo 'sreli' na ovoj društvenoj mreži, to može biti zato što je korisnik izbrisao svoj račun ili je jednostavno neaktivan. Naravno, neki korisnici mogu i sakriti sadržaj od vas pa vam se zato ne prikazuje toliko često koliko biste možda htjeli.

via GIPHY


Na Google Playu je preko deset tisuća ljudi ocijenilo aplikaciju i ima skoro četiri zvjezdice. Međutim, mnogi se žale da je aplikacija prepuna pop-up reklama, i tvrde da im ne dopušta ulaz iako ispravno koriste svoje korisničko ime i lozinku. Drugi pak tvrde da je aplikacija pomalo morbidna, piše 24sata.

via GIPHY


'Dobro je radila neko vrijeme. Nedavno mi je počela tvrditi da su me moji preminuli prijatelji dodali i unfirendali me dvaput dnevno', napisao je jedan korisnik. 'Sviđala mi se ova aplikacija, ali od jučer ujutro je užasno naporna. Stalno me obavještava o mojim umrlim prijateljima. Njihovi korisnički računi su zatvoreni i ponovno aktivirani. To mora da je neka pogreška', napisala je druga korisnica.

Hoćete li isprobati aplikaciju bez obzira na njene nedostatke?

Foto: Freepik/ Giphy

M.S.K./ Izvor

Pogledajte još:

Možda sjediš na blagu, a da ni ne znaš! Pregledaj Disney video kazete svoje starije braće

Maturanti žele masovno upisati ovaj studij, za jedno se mjesto bori čak njih 20! Imaju i dobar razlog zašto

Nakon Slanoleda slijedi nešto još luđe! Hrvatski učenici osmislili nove okuse sladoleda za one 18+

prijatelji still friends facebook aplikacija

Još vijesti