Slika nije pronađena
Jeste li ikada slučajno poslali poruku pogrešnoj grupi prijatelja, pogrešno napisali nešto ili jednostavno željeli ukloniti neku poruku iz chata? Niste jedini!

Počevši od danas, Facebook pokreće značajku pomoću koje možete jednostavno ukloniti poruku u aplikaciji Messenger - bilo da se dopisujete s jednom osobom ili grupom ljudi.

via GIPHY


Jednostavno dodirnite poruku koju želite ukloniti i odaberite opciju 'Ukloni za sve'. Uklonjena poruka bit će zamijenjena porukom koja upozorava sve ljude u razgovoru da je uklonjena. Međutim, postoji kvaka! Imate samo 10 minuta da uklonite poruku nakon slanja. Ako želite ukloniti poruku samo za sebe, to možete učiniti u bilo kojem trenutku odabirom 'Ukloni za mene'. Kad odaberete ovu opciju, poruka će biti uklonjena za vas, ali ne za druge koji su u razgovoru.

via GIPHY


Kao i uvijek, možete prijaviti razgovore koji krše standarde Facebook zajednice. Značajka ukloni poruku za sve dostupna je korisnicima Messenger širom svijeta na najnovijim verzijama sustava iOS i Android.


Foto: Giphy/ Freepik

M.S.K. / Facebook

Pogledajte još:

[Viber 10] Odsad možeš chatati sa skrivenim brojem u aplikaciji koja je sigurnija nego ikad

Ovo ziher niste znali – u samo nekoliko klikova možete vratiti izbrisane poruke na WhatsAppu

WhatsApp uvodi novost koja bi se mogla dopasti nevjernima u vezi, ali i zakomplicirati korištenje


chat zanimljivost messenger facebook aplikacija brisanje poruka

Još vijesti