Slika nije pronađena

Ova će aplikacija biti za dopisivanje s bliskim ljudima, a nudit će puno zanimljivih opcija koje ćeš sigurno koristiti. Pogledaj o čemu se radi.

Instagram je otkrio da radi na razvoju nove aplikacije za dopisivanje koja će se zvati Threads. Bit će dizajnirana s ciljem održavanja konstantne i intimne veze između korisnika. Putem ove aplikacije će se moći podijeliti vlastita lokacija ili postotak baterije s drugim 'bliskim prijateljima' koje imaš na ovoj listi na Instagramu. Kada izađe, Threads će biti najnoviji dodatak aplikacijama za dopisivanje koje su u vlasništvu Facebooka, koji je sada već vlasnik Instagrama, Messengera i WhatsAppa.

via GIPHY


Ne tako davno je Facebook najavio da će sve te platforme spojiti u jednu mega platformu za dopisivanje kako bi korisnicima dali najbolje moguće iskustvo dopisivanja. Hoće li Thread biti dio te skupine ili ne, nije otkriveno.

via GIPHY


Threads će redovito updejtati informacije o tebi i dijeliti ih s tvojim bliskim frendovima. To u praksi znači da ćete u svakom trenutku znati gdje je svatko od njih, koliko se brzo kreće ili što radi. Aplikacija će sama prepoznati da ste u pokretu i o tome obavijestiti vaše prijatelje, slično kako to radi i Snapchat mapa s korisnicima. Osim svega toga, u aplikaciji će se prikazivati i posljednji storyji s Instagrama – doslovno će tu biti sve na jednom mjestu. Facebook već dugo smišlja način kako da 'ukrade' korisnike Snapchatu, a ovo im je najnovija ideja.

Foto: Pexels/ Giphy

M.T.

Pogledajte još:

I to je moguće! Fotke koje ste objavili na svom Insta profilu možete skinuti natrag na mob

OMG! U Facebook i Instagram se možete ulogirati i s netočnom lozinkom

Ne možete živjeti bez WhatsAppa i stalnog dopisivanja? Saznajte što to znači i koje su posljedice...

novo dopisivanje facebook instagram whatsapp aplikacija snapchat

Još vijesti