Slika nije pronađena

Dok većina djevojaka svoje idole traži u slavnim glumicama, pjevačicama, manekenkama ili među sestrama Kardashian-Jenner klana, ova djevojka inspiraciju pronalazi, kako sama kaže, u izvanzemaljcima i drugima svjetovima.

Osim što je bolnom operacijom raspolovila svoj jezik te ima mnogo tetovaža i pirseva, 25-godišnja Grace Neutral iz Londona ubrzigala si je ljubičastu boju u bjeloočnice kako bi što vjernije postigla 'pixie dream girl look'. Rezbarenjem po koži stvara ožiljke u uzorcima kakve želi, a njen neobičan izgled privukao je gotovo 330 tisuća sljedbenika na Instagramu.

'Ljudi mi prilaze i pitaju me zašto to radim komentirajući da bi bila baš lijepa. No ljepota koju promoviraju mediji nije za mene' objašnjava dodajući da je njen vanjski izgled odraz njene duše te da nikada ne bi željela izgledati kao Kim Kardashian. Grace razmišlja o trajnom uklanjanju bradavica, no za sada su je liječnici spriječili ističući koliko taj zahvat može biti opasan.
Iako sigurno nije loše opirati se nametnutim kriterijima ljepote i ne slijediti slijepo trendove koje diktiraju slavne face, no pitamo li se je li ovakva ekstremna preobrazba zaista nužna? Ipak, svatko od nas je na kraju vlasnik svog tijela te može raditi s njim što želi.

Mislite li vi da su potezi ove djevojke cool ili 'too much'?

Foto/Izvor: Instagram
I.N.

Pročitajte još:

Najluđi pirsevi na najčudnijim mjestima – cool ili užas?

Ukrasi po tijelu: fora pirsevi koji izgledaju precool

Žena s 6005 piercinga na tijelu

piercing ekstremno

Još vijesti