Slika nije pronađena
TikTok je aplikacija koja je stekla veliku popularnost zahvaljujući svojim kratkim, sinkroniziranim lip sync i komičnim videozapisima koje podjednako koriste i poznate ličnosti i obožavatelji.

U posljednje vrijeme se samo gomilaju različiti izazovi koji podrazumijevaju hranu, ali i posebne efekte. Jedan od njih je Haribo challenge koji uključuje formiranje gumenih medvjedića u 'publiku' (poput one na koncertu) dok Adele pjeva 'Someone like you', a izgleda otprilike ovako:

Nekima je trebalo čak pet sati da poslože svoju medvjedić publiku:


Postoji i rain challenge tj. dodavanje efekata koji oponašaju kišu, a zatim zaustavljanje kiše u skladu s glazbom. Ovako izgleda taj challenge:
Iako svaki dan donosi novi trend, piercing challenge jedan od najnovijih trendova unutar aplikacije. Za #piercingchallenge, korisnici stavljaju Snapchat filtar preko lica i drže oči zatvorenima dok filter izmjenjuje različite vrste pirseva na licu - septum, rupice u obrazima, labret i piercing nosa. Jednom kada korisnik otvori oči, trebao bi napraviti onaj piercing koji u tom trenu bude na njihovom licu - profesionalno ofkors, nikako ne sami kod kuće!
Kao i većina stvari koje uključuju iglu, izradu pirsa treba prepustiti profesionalnim rukama. Ako morate sudjelovati u piercing izazovu, nemojte to pokušavati kod kuće. Nije lako kao što izgleda, bez obzira na ono što mislite. Kako bi izbjegli sve moguće komplikacije potrebna vam je odgovarajuća oprema, iskustvo i znanje. Plus, tko stvarno želi napraviti potencijalno trajnu grešku na svom licu?

Foto: TikTok Screenshot/ TikTok

M.S.K.

Pogledajte još:

[WTF] Viralni trend s Tik Toka: Cure žele imati usne kao Kylie Jenner i to postižu na bizaran način

Cure su se udružile na TikTok-u i stvorile teoriju zavjere! Dečki vjeruju da jedu tampone nakon korištenja

Snimite live reakciju od 15 sekundi i dodajte efekte – priključite se novoj društvenoj mreži koja osvaja svijet!

trend haribo piercing rulet Challenge Rain Viralno tiktok