Slika nije pronađena

Već neko vrijeme razmišljaš o ovakvom ukrasu? Ako si ove školske godine ostvario/la dobar uspjeh u školi, možeš uštedjeti poprilično puno novaca i imati novi piercing.

Octopus Piercing Studio prošle je godine imao super akciju za sve učenike koji su se tijekom školske godine mučili, učili i skupljali dobar prosjek, a tradiciju nastavljaju i ove godine. Cijeli 7. mjesec imaju akciju 50% popusta na uslugu pirsanja kao nagradu mladima koji postižu dobre rezultate u školi ili na izvanškolskim aktivnostima. Dobna granica koju su odredili za sudjelovanje je od 12 do 22 godine. Naravno, ukoliko imaš manje od 18 godina i želiš se pirsati, obavezno će ti trebati potpisana dozvola roditelja. Pravilnik o pirsanju maloljetnih osoba možeš pronaći na njihovoj web stranici.


Osim što trebaš biti u ovoj dobnoj skupini, uvjet za ostvarivanje popusta je predočenje svjedodžbe (ili bilo kojeg drugog dokumenta iz škole/ s faksa) na kojem se vidi ostvareni ovogodišnji prosjek. Popust ostvaruju svi oni koji imaju prosjek ocjena 3.6 i viši.
Ako nemaš ovakav prosjek, ali postižeš izvanredne rezultate na drugim područjima (glazba, sport i slično), trebaš donijeti dokaz/potvrdu o ostvarenim rezultatima i popust može biti tvoj.


Studio se nalazi na adresi Gundulićeva 31, a otvoren je radnim danima od 12 do 20 sati.

Foto: Pexels/ Instagram

M.T.

Ti bi tetovažu ili piercing, ali starci ne odobaravaju tu ideju? Evo kako ih možeš uvjeriti da ti to omoguće

Prouči prije 'bušenja' - 9 činjenica koje moraš znati prije piercinga

Piercing kao ljetni ukras – savršen izbor za vruće dane!

Pogledajte još:

Učenici octopus piercing poklon prosjek popust pirsanje Školska godina

Još vijesti