Joey King

Joey King je za crveni tepih u svrhu premijere svojeg novog filma totalno promijenila imidž! Navikli smo na nju u tamnijim nijansama kose, poput svijetle do tamno smeđe, ali nas je ovaj put iznenadila.

Zvijezda filmova 'The Kissing Both' je šokirala sve svojom pojavom na crvenom tepihu. Na premijeri svojeg novog filma 'Bullet Train' se pojavila s potpuno novim imidžom koje nismo očekivali od nje s obzirom na to da je većinom uvijek u nekim ležernijim i drugačijim izdanjima.

 

 

Najveći šok je zapravo njezina nova frizura jer se odlučila na kratki, asimetričan bob i to ni više ni manje nego u svijetlo roza boji. Do sad smo naviknuli na njezine obične frizure koje su većinom bile u smeđim nijansama, ali ovime je Joey otišla korak dalje.

 

 

Uz ovu dramatičnu promjenu frizure, odjenula je jednodijelni, običan, crni kombinezon koji joj lijepo stoji, ali pretpostavljamo da se odlučila za jednoličnu kombinaciju kako bi frizura došla do izražaja – i u tome je uspjela.

Slika nije pronađena Zvijezdi 'The Kissing Bootha' obrisali objavu s Instagrama zbog polugolog videa

Slika nije pronađena Kraj 'Kissing Booth' trilogije skroz razočarao fanove, ali knjiga ima drugačiji kraj! Je li ti bolji?

Joey King bullet train drastična promjena frizure kratki rozi bob the kissing booth

Još vijesti