Slika nije pronađena

Stigla je najava za novi film koji nam stiže već u veljači, a radi se o romantičnom teen filmu koji će te sigurno oduševiti ako voliš slatke ljubavne priče. Ova bi te mogla i rasplakati.

'The Kissing Booth' serijal je završen, nema više filmova kojima bi se veselili svake godine, ali Joey King, koju znamo kao Elle iz ovog filma, sada glumi u novoj teen romantičnoj komediji koja izlazi taman za Valentinovo. 'The In Between' je film koji će te oduševiti ako voliš ljubavne srcedrapajuće priče. Pravi je teen film na koji ćeš se istodobno rastopiti, ali i pustiti koju suzu. Uz nju, u glavnoj je ulozi Kyle Allen, koji se proslavio ulogom u filmskom mjuziklu 'West Side Story' (koji isto preporučujemo da pogledaš ako već nisi). Ali da se vratimo na 'The In Between'. Film izlazi 11. veljače, a evo ukratko o čemu se radi.

U središtu priče je teen djevojka Tessa koja je imala teško djetinjstvo i selila se iz jedne udomiteljske obitelji u drugu, toliko da je prestala vjerovati u ljubav i da ju uopće zaslužuje. Sve dok se u njenom životu ne pojavi Skylar, dječak iz susjednog gradića koji je pravi romantik. Totalno se zaljube jedno i drugo i sve je divno. Dok se ne dogodi automobilska nesreća u kojoj Skylar pogine, a Tessa preživi. Uskoro ona počinje vjerovati da Skylar pokušava doprijeti do nje s drugog svijeta kako bi dao njihovoj ljubavnoj priči završetak kakav zaslužuje. Događa li se to stvarno ili je sve u Tessinoj glavi? Trebamo čekati samo mjesec dana da saznamo!

Pogledajte još:

Filmovi za koje se pretpostavlja da su ih baš svi pogledali – koliko ih ti imaš odgledanih?

Izašla je kratka najava novog nastavka 'After' serijala – i ne izgleda dobro za Hardina i Tessu

Ovo NIKAD ne bi sami primijetili! Filmovi o Harryju Potteru skrivali su jedan fora detalj

Joey King the in between Romantični film teen film

Još vijesti