Slika nije pronađena

U filmu 'The Kissing Booth' nije Jacob Elordi jedini bio omiljen među curama, već se u drugom nastavku ove serije filmova pojavio još jedan glumac koji je izazvao pažnju. On je sada ponovo podigao prašinu jednom novom objavom na Instagramu zbog koje je čak dobio upozorenje i ukidanje objave.

Taylor Zakhar Perez je glumac koji je poznat po svojoj ulozi u drugom i trećem nastavku serije filmova 'The Kissing Booth'. Dok je glumio Marca, jednog od likova koji je također očarao Joey, osvojio je srca mnooogih cura koje su gledale 'The Kissing Booth' tako da je u tom slučaju Jacob Elordi možda pao u drugi plan.

Slika nije pronađena Ako voliš 'Kissing Booth' svidjet će ti se i ovi filmovi – 12 romantičnih teen filmskih prijedloga!

No, Taylor je sada ponovo oduševio svoje pratiteljice na Instagramu samo s jednom objavom unutar koje je najavio nove epizode nove serije u kojoj glumi.

 

 

Radi se o seriji 'Minx' koja se emitira na HBO Max, a on je odnedavno dostupan i u Hrvatskoj. U toj najavi, kako piše Just Jared, možemo vidjeti kako je Taylor potpuno gol i jedino što prekriva njegove određene dijelove tijela je naljepnica, odnosno grafika unutar samog videa, a u opisu je napisao: 'Sada kada imam tvoju pozornost. 2 nove epizode večeras na @hbomax @minxonmax' – naveo je. Time je zapravo želio samo najaviti novu epizodu nove serije, ali na provokativan način na koji je i uspio privući pozornost mnogih.

 

 

No, zbog pomalo eksplicitnog sadržaja, Instagram mu je maknuo objavu, jer, kako oni navode, radi se o sadržaju koji se protivi njihovim smjernicama zajednice o seksualnom nagovaranju odraslih. Tu obavijest je stavio na svoj Instagram story te je napisao da ćemo ipak nove epizode i najave morati pogledati na HBO Maxu.

Slika nije pronađena Kraj 'Kissing Booth' trilogije skroz razočarao fanove, ali knjiga ima drugačiji kraj! Je li ti bolji?

the kissing booth instagram eksplicitan sadržaj

Još vijesti