Galerija Mirta Miler Mirta Miler Mirta Miler - 1 +5 Mirta Miler - 2

Farbanje kose je zabavno, stalno mijenjanje boja je zabavno, stavljanje ekstenzija također! Ipak, iako je nama sve ovo fora i zabavno, za našu kosu nije. Njoj su ovakve stvari mučenje.

Lijepo je imati dugu kosu, ali dok ona izgleda zdravo. Uništena duga kosa ne izgleda lijepo. Da bi ti bila zdrava, sjajna, divna i krasna, moraš se o njoj i brinuti. Što manje štetnih stvari, a što više njege i pažnje. Jedna od najpoznatijih domaćih influencerica Mirta Miler je pokazala što je par godina farbanja i ekstenzija napravilo njenoj kosi – i prizor nije lijep. Kosa joj je počela jako ispadati i lomiti se.

Marko Vuletić i Barbi Afrika Koja je bila prva objava na Instagramu danas poznatih balkanskih influencera? Pogledaj!

Možda ne zvuči tako strašno, ali kada vidiš razliku kose od prije vs. nakon što je počela eksperimentirati s farbanjem i ekstenzijama, bit ćeš iznenađena koliko takve stvari rade štetu.

 

@mimiermakeup

Surprise I’m balding 🥰

♬ IT GIRL - aliyahsinterlude

 

Pogotovo je štetno drastično mijenjanje boja kose i redovito blajhanje. Pokazala je kako joj je prije svih promjena kosa bila duga, zdrava i gusta, a onda trenutno stanje kada joj je od kose do struka ostala samo kosa do ramena. Čak i ekstenzije vode do uništavanja kose, nemoj misliti da su one sigurne. Mirtine su izgledale toliko prirodno da se sada puno ljudi u komentarima čudilo jer su mislili da je to bila njena prava kosa.

 

@mimiermakeup Help pls #hairtok ♬ original sound - Mirta Miler

 

Na kraju, nije mogla napraviti puno i jedino što joj je preostalo je drastično skratiti kosu. Ponovno staviti ekstenzije bi samo pogoršalo situaciju. Tako se odlučila za super kratki bob, koji joj stoji odlično!

 

@mimiermakeup DO IT🤍 the process @Mirta Miler ♬ samsinclairfx on instagram - Sam Sinclair

 

Ona je ovu lekciju naučila na teži način, na svojoj kosi. Videi koje je snimila na tu temu mogu biti upozorenje svima da dobro razmisle prije drastičnih promjena boja kose i da imaju na umu da će to sve malo po malo uništavati prirodnu kosu. Ukoliko ti drastično šišanje nikako nije opcija, sjeti se ponekad dati kosi malo odmora od svih stvari s kojima ju mučiš.

Lijepa duga kosa Kad ti je kosa u groznom stanju: 11 načina na koje ćeš ju vratiti u život

Mirta Miler prirodna kosa uništila kosu utjecaj farbanja na kosu utjecaj ekstenzija na kosu ošišala se drastična promjena frizure štetno za kosu

Još vijesti