Slika nije pronađena

Nikad previše ideja za filmove! Baš onda kada nam se nešto gleda, nikako pronaći nešto dobro i prije nego i skužimo, prošlo je sat vremena, a mi i dalje tražimo film. I onda na kraju jednostavno odustanemo od gledanja.

Sada ćemo te osigurati sa slatkim teen romantičnim filmovima za sljedećih nekoliko tjedana. Svi su ovi filmovi slični velikom Netflixovom hitu 'Kissing Booth', a ako ti je taj film bio odličan, onda će ti se svidjeti i ovi. Svaki je od njih na neki način sličan ovome, ali jedno im je ipak svima zajedničko: svi su teen filmovi i u nekoj mjeri ljubavni! Savršeni za opustiti se nakon napornog dana u školi. Ipak sada prvih tjedana ne bi trebalo biti toliko zadaće i učenja, idealno za uživati u tu i tamo kojem filmu. Predlažemo ti ovih 12.

1.The Duff

Kako se riješiti loše reputacije koja te prati u srednjoj? Glavna junakinja ovog filma baš je to htjela postići – promijeniti svoj status, uz malu pomoć glavne školske face. Naravno da sve nije išlo po planu…

2.Naomi and Ely's No Kiss List

Kao i u 'Kissing Boothu', i u ovom su filmu u glavnoj ulozi dva BFF-a i problem nastane zbog ljubljenja krive osobe. Naomi i njen gej best frend Ely se zaljube u istog lika i to stavi na test njihovo prijateljstvo. Hoće li uspjeti prijeći preko toga? Koga će taj lik odabrati? I hoće li ijednog od njih?

3.The Map of Tiny Perfect Things

Ovo je najnoviji film koji je na listi, a nije toliko razvikan, iako bi trebao biti jer je zanimljiv i malo drugačiji od tipičnih teen filmova. Mark i Margaret su dvoje tinejdžera koji su zapeli u istom danu, koji im se svaki dan kada se probude, ponovno i ponovno ponavlja.

4.Love, Simon

Film nastao po istoimenoj knjizi i koji je tu već par godina je definitivno nešto što trebaš pogledati, ako već nisi. Simon ima pravi tinejdžerski kaos u svom životu, zaljubio se online u dečka koji ide s njim u razred, ali ne zna tko je on jer su se upoznali anonimno, a tu je i jedan drugi učenik iz škole koji mu prijeti da će svima otkriti njegovu seksualnu orijentaciju. I sad se Simon treba nositi s tim svim i pronaći način kako riješiti sve svoje probleme.

5.The Half Of It

Kada štreberica Ellie odluči pomoći popularnom sportašu iz svoje škole da napiše ljubavno pismo djevojci koja mu se sviđa, nije joj ni na kraj pamet da će se i ona zaljubiti u tu istu curu. Zvuči kao problemi za Ellie…

6.Confessions of a Teenage Drama Queen

Jedan hit iz 2000-ih koji će te dobro zabaviti! Lola je srednjoškolka koja sanja o tome da postane glumica, a kada se s roditeljima mora odseliti u mirno i malo predgrađe New Jerseyja, to joj malo poremeti planove. Ali zato sada ima novi plan: postati zvijezda broj 1 svoje nove srednje škole. To se nikako neće svidjeti najpopularnijoj curi u školi – i kreću nevolje.

7.Easy A

Koliko širenje lažnih tračeva može biti štetno najbolje pokazuje ovaj film. Iako misliš da ćeš reći samo jednoj osobi, uskoro to čuje cijela škola. O Oliviji su se krenuli širiti tračevi po školi da je laka i da spava sa svima, i od nevidljive učenice postane popularna u roku keks. Iako ne po nečemu dobrom, odluči se protiv tračeva boriti tako da prihvati tu svoju novu popularnost i reputaciju i pokuša ju okrenuti u svoju korist.

8.Love, Rosie

Rosie i Alex su prijatelji cijeli svoj život, a kada se slučajno poljube na Rosin 18. rođendan to otvori neka nova pitanja – može li između njih biti i nešto više od prijateljstva? Alex nije siguran osjeća li to samo on, a boji se provjeriti jer ako Rosie ne osjeća isto, moglo bi njihovo prijateljstvo biti zauvijek uništeno.

9.Tall Girl

Jodi je jako visoka, puno viša od svih drugih cura u njenoj školi, i visina joj je oduvijek bila nešto oko čega je jako nesigurna. Sve dok jednog dana u njenu školu ne dođe učenik na razmjeni u kojeg se zaljubi. Sada mora pronaći svo samopouzdanje koje može kako bi mu se svidjela.

10.Paper Towns

Filmska adaptacija romana popularnog autora za mlade Johna Greena je postala popularna čim je izašla. 'Paper Towns' prati avanturu dvoje prijatelja, Margo i Quentina. Kada iznenada Margo nestane, Quentin, koji se već previše zainteresirao za nju da ju samo pusti, krene u potragu za njom, prateći različite tragove.

11.She's The Man

Viola je djevojka koja samo želi igrati nogomet u svojoj školi, ali pošto je cura, ne može. Odluči napraviti makeover i 'pretvoriti' se u dečka, točnije svog brata, kako bi se mogla pridružiti momčadi. Kao i u svakom filmu, u sve se uplete jedna zgodan dečko koji je također u njihovom timu i ona se zaljubi u njega. Da, film je totalno cheesy i cringe, ali je istovremeno i zabavan.

12.The Last Summer

I posljednji na listi je 'The Last Summer'. Film koji prati grupicu prijatelja i njihovo posljednje ljeto prije nego što svi odu na faks, na različite strane države. To će biti ljeto u kojem će se svi puno promijeniti i odrasti, pokušati izaći na kraj sa svim stvarima koje im život donosi i naravno – zaljubiti se.

Pogledajte još:

Ovo ne radi niti jedna cura: 10 načina na koje se ženski spol redovito pogrešno prikazuje u filmovima

Filmovi koji će biti idealni za sve ljubiteljice mode: Ovih 7 će te oduševiti – i inspirirati za shopping

Filmovi za večernji maraton s frendicama – ovih 12 obavezno morate pogledati zajedno

Filmovi the kissing booth što gledati romantični teen filmovi

Još vijesti