Slika nije pronađena

Ako nisi pogledala do kraja 'Kissing Booth' trilogiju, a ne želiš saznati kako je završila, upozoravamo te da ćeš ako nastaviš čitati naletjeti na hrpu spojlera!

Prije nekoliko je tjedana izašao i posljednji dugoočekivani nastavak filma 'The Kissing Booth'! Mnogi su ostali razočarani jer je film totalna dosada i kao da je ponestalo kvalitetne radnje i snimili su ga tek toliko da se snimi. Jedan je od najgore ocijenjenih Netflixovih filmova do sada. To ti govori dovoljno. Ali i tu nije kraj problemima. Fanovi su ostali razočarani krajem. Iako nema tužan kraj, nema niti onaj kakav smo svi očekivali. Sigurno si i ti mislila da će Noah i Elle završiti zajedno i da će posljednji kadrovi biti njihovo vjenčanje ili zajednički život. Ali ne! Hladan tuš za sve fanove koji su to očekivali. U filmu njih dvoje ne završe zajedno. Kraj filma pokazuje glavne likove odrasle, nekoliko godina kasnije i ispada da su Noah i Elle ostali samo prijatelji.

U knjigama je pak situacija malo drugačija. Jer ako nisi znala, filmovi su nastali po istoimenom seriju knjiga autorice Beth Reekles. Jedna dan nakon filma, izašla je i posljednja knjiga serijala. A kraj? Nije isti kao u filmu. Jedan dio je isti, Elle je uspjela u gejming industriji, Lee i Rachel su zaručeni, a Noah ima neke velike poslovne ponude pred sobom. Na kraju knjige otkriva se da su Elle i Noah ostali u prijateljskim odnosima tijekom godina, imali su i druge veze, a prva razlika je da Noah nije dobio ponude za posao u drugim gradovima, već se preselio natrag u Kaliforniju, gdje se nada da će dobiti promaknuće.

Dok su se u filmu u posljednjem susretu dogovorili da će se čuti kada se opet nađu u istom gradu i otišli svatko na svoju stranu, u knjizi Noah pita Elle želi li otići na večeru, na što ona odgovara 'Htjela bih to', a njegov je posljednji komentar: 'Onda je to spoj'. Ipak malo bolji kraj za sve one koji su htjeli da njih dvoje ipak završe zajedno.

Pogledajte još:

Jacob Elordi ne voli glumiti Nou u 'The Kissing Boothu'? Rekao je i zašto

(Ne)pisana pravila koja treba imati svako prijateljstvo: 15 glavnih koja su imali Lee i Elle u Kissing Boothu

Izašao i treći nastavak 'The Kissing Bootha' – kraj nije onakav kakvog smo očekivali?

the kissing booth noah i elle kraj filma film vs. knjiga

Još vijesti