Frizure

Kratki bob je oduševio brojne influencerice i slavne osobe! Čini se kao da se u zadnjih mjesec dana svi šišaju i drastično skraćuju kosu. Da i ti to napraviš? Ili možda bolje da ne padneš pod ovaj trend?

Kraj ljeta se čini kao idealno vrijeme za napraviti drastičnu promjenu frizure, taman prije povratka u školske klupe! Je li to stvarno tako dobra ideja? Sve ovisi jesi li spremna oprostiti se sa svojom dugom kosom jer jednom kada ju odrežeš, trebat će godine da opet naraste.

 

 

Da ne bi bilo suza kasnije, najbolje je prije šišanja dobro promisliti. Ako se bojiš dirati dužinu, drastičnu promjenu možeš napraviti i tako da se pofarbaš, ali i to ima svoje negativne strane. Osušit će ti kosu, možda ćeš morati i dio odrezati, a onda slijedi i održavanje boje svakih par mjeseci. Jesi li spremna za to?

 

 

Trebaš li napraviti neku drastičnu promjenu frizure ili u ovom trenu to nije najbolja odluka za tebe – saznaj u kvizu! Pokušat ćemo ti pomoći u donošenju ove velike odluke.

 

Quiz Maker - powered by Riddle

 

Parfemi KVIZ: Koji je parfem baš idealan za tebe?

Taylor Swift KVIZ: Koja si Taylor Swift era?

 

kviz test Kosa Frizura šišanje trebaš li se ošišati promijeniti frizuru drastična promjena frizure promijeniti frizuru ili ne

Još vijesti