Galerija Jacob Elordi Jacob Elordi - 3 Jacob Elordi - 4 +3 Jacob Elordi - 5

Već svi dobro znaju koliko Jacob Elordi ne voli Noaha Flynna, lika kojeg je utjelovio u svim nastavcima serije filmova 'The Kissing Booth'. No, sada je i otkrio da je upravo zbog toga skoro odustao od glumačke karijere.

Mnogi glumci ne vole sve svoje likove koje su glumili u raznim filmovima i serijama, ali Jacob Elordi zaista ne voli svoju ulogu u svim nastavcima 'The Kissing Bootha'. Već je nekoliko puta jasno naglasio kako mu se uloga Noaha nikako ne sviđa, što se nije svidjelo niti njegovim obožavateljima jer im smeta što tako iskreno degradira vlastiti lik u ovoj seriji filmova. No, u intervjuu za GQ je opet izjavio nešto što im se neće svidjeti, a to je da je želio odustati od glume, upravo nakon što je 'The Kissing Booth' doživio ogromnu popularnost.

 

 

Ta izjava sada nema veze s likom Noaha Flynna, već generalno s popularnošću koju je dobio nakon premijere nastavaka ovih filmova. Zbog te jedne uloge dobio je hrpu novih obožavatelja, kao i prilika da glumi u drugim filmovima i serijama, ali je njega smetalo to što je sada veći fokus na njega i na njegov privatan život.

 

 

Upravo zbog toga je skoro odustao, a rekao je i kako se osjećao: 'Osjećam se kao da sam odjednom postao plakat' – napomenuo je. Logično je da rastom popularnosti je i sve veći fokus bio na njegovom privatnom životu i to mu je smetalo jer je ipak te stvari htio zadržati u tajnosti. No, na kraju se predomislio i nije odustao od glumačke karijere na sreću svojih fanova!

The Kissing Booth Zvijezdi 'The Kissing Bootha' obrisali objavu s Instagrama zbog polugolog videa

Slika nije pronađena Ako voliš 'Kissing Booth' svidjet će ti se i ovi filmovi – 12 romantičnih teen filmskih prijedloga!

jacob elordi the kissing booth Glumac glumačka karijera odustajanje celebrity

Još vijesti