Fileri u usnama

Danas svaka druga ili treća cura ima popunjene usne, pogotovo na Instagramu. Neke baš pretjeraju, ali je ova djevojka pogodila s količinom koju je stavila u svoje usne!

Filere u usnama danas vidimo doslovno na svakom koraku. Nekada su ih imale samo poznate i slavne osobe, a danas se sve više cura i ovako odluči staviti filere u svoje usne kako bi izgledale veće u bujnije. Upravo zbog toga postoji i sve više klinika koje rade ovu uslugu, ali ju ne rade svi na dobar način. Nekada nisu krive niti klinike, već cure koje pretjeraju s količinom filerima koje stave pa im usne onda izgledaju izrazito neprirodno. Ova djevojka podijelila je video u kojem pokazuje kako su njezine usne izgledale prije i kako nakon filera.

 

@amythompson893 #iam18 #18 #lipinjections #lipfiller ♬ original sound - Ian Asher

 

Možemo reći da smo ostali oduševljeni dobivenim rezultatom! Cura je prije imala izrazito male i tanke usnice koje joj zbog toga uopće nisu dolazile do izražaja. No, sada kada ih je napravila, cjelokupni dojam izgleda puno bolje, a najviše zato jer zaista nije pretjerala s količinom koju je stavila! U pitanju je vjerojatno najidealnija doza koju je mogla staviti, a da joj usnice i dalje izgledaju lijepo i prirodno.

Ema Luketin Ema Luketin uvijek ima savršenu nude kombinaciju na usnama – podijelila je koje proizvode koristi

Uz to, odmah se vidi kako je sve dobro napravljene pa tajna nije vjerojatno samo u normalnoj količini filera već i u dobroj klinici gdje ih je odlučila napraviti. Zato ako imaš želju za filerima, prvo se sjeti ove cure koja uopće nije pretjerala, a izgleda top. Plus, manje je više – i to uvijek u praksi zaista tako i funkcionira.

Slika nije pronađena Kako bi na tebi izgledalo da povećaš usne? Postoji način kako to možeš čekirati odmah sada

Usne fileri u usnama umjetne usne prirodni izgled usana

Još vijesti