Djevojka s punim usnama

Jesi li ikad razmišljala o tome što tvoje usne govore o tebi? Možda nisi, ali zanimljivo je kako čak i najsitniji detalji našeg lica mogu otkriti nešto o našoj osobnosti. Evo kako oblik tvojih usana može otkriti neke tvoje skrivene osobine.

Spavanje Spavaš li na lijevoj ili desnoj strani kreveta? Ili na sredini? Saznaj što to otkriva o tebi

Iako nije nužno točno, mnogi tvrde da crte lica mogu otkriti osobnost i sudbinu svakog pojedinca. Slično kao što horoskop vjeruje u utjecaj zvijezda i planeta, stručnjaci koji se bave "čitanjem lica" tvrde da položaj i oblik glavnih karakteristika lica mogu jasno definirati svakog od nas. Tako smo izabrale vjerojatno najzanimljiviji dio lica, usne, kako bismo otkrile koje tajne naše osobnosti leže iza njihovog oblika.

@modernhypnotistlori #facereading #lips #shape ♬ UFO song (mysterious BGM) - LEOPARD


Tanke usne

Ako su ti usne tanke, mogla bi biti introspektivna i intelektualno orijentirana osoba i često preferiraš slušanje nad govorom. Ipak, u društvenim situacijama možeš biti oprezna i nedostaje ti samopouzdanja da izraziš svoje stavove. Rijetko dijeliš svoje misli i osjećaje s drugima te si prilično introvertirana i sramežljiva osoba. Sklona si rješavanju problema i donošenju odluka, ali manje su ti bitni emocionalni aspekti. Uživaš u vremenu provedenom sama, a mnogi te mogu smatrati usamljenom, iako to ne mora biti istina jer često voliš provoditi vrijeme sama u svojim mislima i radiš na svojim idejama kada si sama.

@modernhypnotistlori Replying to @bthebeautyy #greenscreen #facereading #lips ♬ UFO song (mysterious BGM) - LEOPARD

 

Kada je riječ o odnosima, preferiraš racionalan i analitičan pristup, te si privrženija dečkima koji dijele tvoje vrijednosti i ciljeve, no ne osjećaš stalnu potrebu za bliskim kontaktom ili konstantnim druženjem. Cijeniš svoje slobodno vrijeme i neovisnost te očekuješ isto i od dečka. Kada si ljuta, možeš postati povučenija i kritičnija te izražavati svoj bijes kroz sarkazam ili pasivno-agresivne metode.


Pune usne

Ako imaš punije usne, vjerojatno si nježna, brižna, društvena, strastvena i optimistična osoba. Stavljaš potrebe drugih ispred svojih i spremna si se žrtvovati za svoje najmilije. Dobro razumiješ i reagiraš na osjećaje drugih te si predana i požrtvovna, uvijek iskazujući značajnu nježnost prema svojim prijateljima. Moguće je da te prijatelji vide kao prirodnog vođu, jer uvijek preuzimaš inicijativu i potičeš druge da daju sve od sebe. Vjerojatno si samouvjerena i sigurna u sebe, te se ne bojiš izražavati emocije ili iznositi svoje mišljenje, iako ponekad možeš biti tvrdoglava i teška.


@modernhypnotistlori
#facereading #lip ♬ UFO song (mysterious BGM) - LEOPARD

U ljubavnim odnosima, pokazuješ ljubav i zahvalnost dečku kroz velike romantične geste i komunikaciju. Voliš izražavati svoje osjećaje riječima i preferiraš transparentnost u odnosima. Također, smatraju te strastvenom osobom, pa i kad si ljuta, vjerojatno ćeš svoj bijes pokazati vani, kroz izraze lica ili govor tijela. Možeš postati življa i energična te ćeš otvoreno izraziti svoje nezadovoljstvo i razloge za to.

Manikure Postoji veza između odabira manikure i osobnosti: Što omiljena boja laka za nokte otkriva o vama?

 

 

Usne pune usne tanke usne osobnost čitanje lica

Još vijesti