Slika nije pronađena

Lip filleri su popularni i teško je uopće i pronaći neku slavnu osobu koja ih nema. Efekt punijih i većih usni zavladao je svijetom, a iako se radi o manjoj estetskoj promjeni, razlika koju će napraviti je velika.

Svi žele pune usne, ali neće stajati svima jednako dobro. Pogotovo kada cure počnu pretjerivati i stavljati prevelike usne. Prestanu izgledati dobro i postaju više kao karikature. Osim toga, ovo nije baš cijenom pristupačno svakome, a i treba dobro odabrati gdje ćeš ih ići stavljati, jer ne želiš završiti kao neka od priča upozorenja gdje je sve otišlo po krivom. Ako te ikada zanimalo kako bi na tebi izgledalo da staviš filere u usne i povećaš ih, jedna cura ima trik s kojim to možeš lako saznati. U videu je pokazala da samo trebaš pogurnuti usne jezikom, evo kako točno.

@itsmriana #lipfillers SAD GIRLZ LUV MONEY Remix (feat. Kali Uchis and Moliy) - Amaarae & Kali Uchis

I usne će ti izgledati veće, kao da si stavila fillere – i tu je tvoj odgovor kako bi ti stajalo da to stvarno napraviš. Pokazala je kako izgleda tako i kada makne jezik iz ove poze, a razlika je ogromna. Ako te ikada zanimalo, ovako možeš lako saznati. A osim toga, ovo može biti i tvoj mali trik kako fejkati da na fotkama izgleda kao da imaš veće usne, a bez da moraš koristiti šminku ili urediti fotku. Jedino će te u ovom triku spriječiti ako nosiš aparatić za zube, onda ćeš to malo teže izvesti.

Pogledajte još:

Saznala je da ju dečko vara na neočekivan način – evo gdje uvijek provjeriti ako sumnjaš

Koja rečenica opisuje tvoj trenutni ljubavni život? I ti možeš saznati svoju – evo kako

Dečko ju je poslao kući s dejta jer ga je bilo sram biti s njom – zbog odjeće koju je nosila

lip filleri punije usne kako bi ti stajalo povećane usne

Još vijesti