Galerija Ema Luketin Ema Luketin - 3 Ema Luketin - 2 +3 Ema Luketin - 5

Zna to i Ema Luketin i zato je sa svojim pratiteljima podijelila koja je to savršena kombinacija koju je ona pronašla i koju sada non stop koristi. Ako se pitaš što to Ema nosi na usnama, sada ćeš saznati.

Čak i u onim kada se ne našminkamo puno, nabacimo neku nude kombinaciju ruža i olovke na usne. To nekako pomaže da se osjećamo sređenije, a nije puno posla. Nude kombinacije na usnama već su dugo vremena veliki hit. Vjerojatno i zato što je ovo najbolje nositi ako želiš precrtati usta i učiniti da izgledaju veća. S ovom nude bojama to izgleda najbolje i najlakše se napravi. Uvijek vidimo na Instagramu cure kako imaju savršene nude usne, a jedna od njih je i Ema Luketin.

ema luketin Hrvatska Youtuberica Ema Luketin otvorila svoj beauty salon – gdje je, što nudi i kako izgleda?

Kombinacija koju nosi vrlo često je baš ona idealna. A ako si se pitala kako to postigne i koje proizvode koristi, sada je otkrila.

 

@emaluketin Reply to @krm.josiipa ♬ original sound - Ema Luketin

 

Iako je tu kombinaciju otkrila sama, želi ju podijeliti sa svima, jer nema više čuvanja tajni u beauty industriji. Taj novi trend nam se itekako sviđa. Tako je Ema otkrila da je njena savršena kombinacija NYX olovka za usne u nijansi 'nude truffle' i uz to stavi ruž MAC u nijansi 'creme d'nude'. Ne stavi ruž standardno na usne da ga premaže, već samo lagano natapka i izblenda. I povremeno, ako želi doda na to i Maybellinovo sjajilo. I to je to! Savršena kombinacija.

Ema Luketin Omiljena domaća Youtuberica nakon 4 godine veze opet solo – njen bivši objavio tužnu vijest

ema luketin ruž savršene usne šminka kombinacija na usnama nude usne Proizvodi

Još vijesti