Ljetni look

Uvijek možeš otići u WC i popraviti ruž, ali nekada prekasno shvatiš da se razmuljao i da više ne izgleda dobro. Vizažistica koja šminka britansku kraljevsku obitelj ima jedan trik kako da ruž izgleda što bolje kroz cijeli dan.

Članovi kraljevske obitelji uvijek izgledaju besprijekorno. Na njihovim se izgledima ne smiju potkrasti greškice poput primjerice toga da im ruž na usnama izgleda razmuljano ili kao da je tu već satima. Takvi detalji kvare izgled, a iako se radi o sitnim detaljima, ne smiju se potkrasti. To jako dobro zna njihova vizažistica Alisia Ristevski.

Šminka Drogerijska šminka koja je postala viralna na društvenim mrežama – 9 odličnih proizvoda

Ona ima u rukavu nekoliko trikova koji bi i tebi mogli dobro doći. Kada imaš neka važna svečana događanja ili bilo kakva druga događanja gdje ti šminka treba dulje vremena stajati na licu i izgledati dobro, posluži se ovim trikom. Na usne stavi ruž u nekoj nude nijansi. To je ključno i to je njen glavni trik.

 

 

Kada se nude ruž malo i skine s usana, to se neće toliko vidjeti s njim koliko bi se vidjelo s ruževima u drugim bojama, ispričala je u intervjuu za Hello!. Bitno je koristiti i olovku za usnu jer će ona također pomoći da šminka na usnama što dulje izgleda dobro. Kakav ruž odabrati? To je ujedno i njen posljednji savjet. Kao prvo, gledaj ruževe koji su bojom slični boji tvojih usana. Tako ćeš istaknuti usne i ruž će se vidjeti, ali neće biti napadno. Kaže da je najbolje gledati ruževe koji nisu previše ljepljivi, a isto se odnosi i na sjajilo ako je to proizvod koji voliš nositi. To će također pomoći da ti šminka na usnama izgleda dobro što dulje vremena.

Šminka Kako se šminkati ljeti? Šminka koju NIJE pametno koristiti tijekom ljeta vs. ona koja je idealna za ljeto

šminka Ruž za usne Usne dugotrajnost kako da ruž na usnama bude dugotrajan kako da ruž izdrži cijeli dan da ruž izgleda što bolje na usnama cijelu noć trik vizažistica olakšati šminkanje

Još vijesti