Maybelline Vinyl tekući ruž

Mislili smo da Maybelline ne može više ponovo oduševiti s novim ruževima koje izbacuje, ali smo se prevarili. Samo što kod ovog su neki pronašli manu, ali je ona nastala jer ga nisu ispravno koristili.

Maybelline je nedavno izbacio novu kolekciju ruževa, odnosno sjajila za usne. Novi tekući ruž zove se 'Vinyl', a već je sada izuzetno popularan među curama iz jednog jednostavnog razloga – sjajan je, što znači da je u pitanju sjajilo, ali se ne preslikava što je gotovo nemoguće kod sjajila.

 

 

No, Maybelline je očito našao formulu s kojom je uspio napraviti sjajilo koje se ne preslikava, iako smo mislili da to uopće nije ni moguće. Ipak, nije se svima svidio ovaj tekući ruž ili ga samo nisu dobro nanijeli. Jedna cura je snimila negativnu recenziju na TikToku gdje je isprobala ovaj ruž, a njoj ne odgovara to što se ruž preslikava, iako je naglašeno da se to ne bi smjelo događati.

 

@instajeca trebaju mi odgovori @Jelena | makeup #maybellinvinylink #maybelline ♬ Famous piano songs for comedy and cooking programs - moshimo sound design

 

Međutim, u videu je napomenula jednu bitnu stvar, a to je da je prethodno stavila olovku kojom je obrubila usta. Nakon toga su se pronašli mnogi u komentarima koji su joj napomenuli da se tekući ruž preslikava baš zato jer je prethodno stavila olovku. To znači da ako želiš potpuni učinak ovog tekućeg ruža da je sjajan, a i da se ne preslikava, ne smiješ imati ništa na usnicama. Bitno je da su usnice potpuno suhe, bez labela, olovke ili bilo čega drugog kako bi ruž funkcionirao.

 

@tashlicious Replying to @Paula #maybellinevinylink #preporukice #zatebee #makeupreview #maybellinesuperstayvinylink ♬ pastel skies - Rook1e

 

Da zaista i funkcionira dokazuju i videa drugih cura koje su prezadovoljne Vinylom jer je sjajan, ne preslikava se, a ima i divne nijanse. Pogotovo one u nude boji koje su hit!

Nude ruž Jesi li tamnije ili svjetlije puti? Ovisno o tome trebaš izabrati koja nude nijansa ruža ti pristaje

Crveni ruž Pravila nošenja crvenog ruža koje svaka cura treba znati - ovih 7 greški ti se ne smiju dogoditi

 

maybelline ruž sa usne sjajni ruž za usne vinyl tekući ruž za usne sjajilo

Još vijesti