Galerija Chloë Grace Moretz Chloë Grace Moretz - 1 Chloë Grace Moretz - 2 +3 Chloë Grace Moretz - 3

Kada stavljamo maskaru, želimo da nam učini trepavice što gušćima, duljima i uvijenijima, a nikako ne želimo efekt paukovih nožica i da na trepavicama budu grudice. Maybelline maskare su dobre same po sebi, ali postoji trik kako da budu još bolje.

Maskara ne mora biti skupa da bi bila dobra, što je dokazano već nebrojeno puta. Upravo zato ne čudi da i slavne osobe, koje imaju hrpu novaca i vjerojatno i hrpu besplatnih proizvoda koje dobiju, i dalje koriste drogerijske maskare. Maybelline se dokazao kao brend koji ima itekako dobre maskare i iako su same po sebi odlične, možeš ih učiniti još više odličnima.

Maskare Maskare o kojima su svi pričali i to s razlogom: Trepavice nakon ovih 9 izgledaju WOW

Mlada glumica Chloë Grace Moretz gostovala je u Vogueovom serijalu na YouTubeu i otkrila kako izgleda njena rutina uljepšavanja. Posebno je zapeo za oko trik koji radi s Maybelline maskarom.

Koristi 'Great Lash' maskaru od Maybellinea, jednu od maskara koja je hit već godinama i godinama. S razlogom ju toliko ljudi i dalje voli. Chloë je njen veliki fan, a primijetila je da joj je ta maskara čak i bolja kada u nju doda kap vode. Zvuči čudno, ali ona tvrdi da radi! Kada ju tek kupi i prvi put otvori, stavi u nju kapljicu vode i to joj pomaže da maskara s vremenom ostane u boljem stanju i da se ljepše uhvati za trepavice, a ne da ostanu na trepavicama grudice jer se s vremenom osuši i počne lijepiti. Trik ima smisla i na ovaj način produlji trajanje svojoj maskari. Čini se kao super ideja!

Vaseline na trepavicama Zašto svi stavljaju Vaseline na trepavice prije maskare? Ovo je novi trend koji radi čuda trepavicama

maskara maybelline trik dugotrajna Chloë Grace Moretz vogue

Još vijesti