Šminka

Ukoliko i ti imaš problem sa sjajilima, sada ćemo ti ga pomoći riješiti. Jedna stvar koja posebno smeta kada ga stavimo je činjenica da se jako brzo skine s usana. Nestane! Domaća je influencerica isprobala viralni trik – i radi.

Sigurno i ti znaš da mat proizvodi dulje izdrže na usnama nego oni sjajni. Pogotovo se sjajila brzo skinu. Čak i da ništa ne jedeš i ne piješ! Što je šteta jer su nam draga i volimo ih nositi. Mat ruževi su u zadnje vrijeme pali u drugi plan, a sjajila su hit.

 

 

Čini se kao da usne izgledaju bolje kada su sjajne nego kada su matirane. Postoji jedan viralni trik oko kojeg su svi malo skeptični, barem dok ga ne isprobaju. Onda shvate da stvarno radi i da sada mogu nositi sjajila i po nekoliko sati bez da se skinu. Domaća fitness influencerica Arijeta isprobala je trik koji je objavila Huda Beauty, a koji tvrdi da će ovako sjajilo ostati na usnama što dulje.

Nude ruževi za usne Najbolji ruževi za usne u nude nijansi: Izdvajamo ti njih 8 koji zaslužuju svaku pohvalu

Kao i inače, obrubiš usne olovkom kojom želiš i staviš bilo kakav ruž koji želiš nositi. Prije nego ideš staviti sjajilo, usne lagano potapkaj puderom u prahu ili setting puderom i tek onda stavi sjajilo.

 

@arijeeeta

Napada ketrisonž

♬ She Share Story (for Vlog) - 山口夕依

 

Arijeta je koristila puder u kamenu i rezultat je bio jednako dobar. Kada nakon njega staviš sjajilo, ono će satima ostati na usnama, čak i ako jedeš. Provjereno radi! Ukoliko voliš nositi sjajila, ovo će ti biti trik koji ćeš sigurno početi koristiti svakodnevno.

Stavljanje korektora Greške koje radimo kada stavljamo korektor: Zbog ovih 6 ti ne izgleda dobro kao drugim curama

sjajilo šminka makeup trik kako da sjajilo dulje ostane na usnama kako da se sjajilo brzo ne skine makeup hack olakšati šminkanje

Još vijesti