Maybelline korektor

Svima je dobro poznat ovaj Maybelline korektor s obzirom na to da ga koristi doslovno svaka druga cura. Mnoge se kunu u njegovu kvalitetu i izdržljivost, ali očito je da ga ne koriste svi na isti način.

Maybelline Eraser korektor je definitivno jedan od najpoznatijih drogerijskih korektora. Ne samo što je svima odličan, već im je pohvalna i njegova cijena koja zaista nije skupa u odnosu na kvalitetu, kako tvrde cure koje ga koriste.

 

 

Jedina razlika je u tome što ga ne koriste sve cure na isti način. Njegovo pakiranje je napravljeno tako da na samom vrhu ima malu okruglu spužvicu, odnosno aplikator kojim se korektor nanosi. No, ova djevojka otkrila je način kako ga ona koristi, a to je da odmah kada kupi ovaj korektor spužvicu otkine dolje i nastavi koristiti korektor bez nje.

 

@amiinataj

Hacks of life !

♬ original sound - amiinataj

 

Očito je kako to ne radi samo ona već i mnogo drugih cura koje su joj se javile u komentarima ispod ovog videa. Tvrde da spužvica na ovom Maybelline korektoru upije puno proizvoda koji se na kraju ne iskoristi pa je zato, prema njima, bolja solucija otkinuti spužvicu i nastaviti koristiti sadržaj korektora jer se tako iskoristiti do kraja, koliko god da ga ima.

Essence setting puder Jeftini Essence puder koji oduševljava: Matira lice i sakriva pore zbog čega ga cure obožavaju

NikkieTutorials Niti poznata make up artistica nije uspjela napraviti trend: Nakon nekoliko pokušaja je odustala

maybelline maybelline korektor spužvica trganje korektora šminka

Još vijesti