Šminka za usne

Neki za ovaj trik znaju, ali neki i ne znaju, zato ga je najbolje još jednom ponoviti za svaki slučaj. Bilo bi šteta da bacaš sjajilo ili ruž u kojem je još ostalo proizvoda. Možda se čini da ne možeš doći do tog ostatka, ali možeš.

Ako si kupila neku šminku, koliko god da je ona koštala, šteta je baciti i malo proizvoda iz pakiranja. Pogotovo ako se radi o nekom proizvodu koji ti je baš jako dobar. Kada su u pitanju proizvodi poput sjajila, tekućih ruževa ili tekućih korektora, oni najčešće dolaze u duguljastim pakiranjima. Nakon nekog vremena, kada već većinu proizvoda potrošiš, aplikator s kojim ga izvlačiš postane izlaziti bez i kapljice, a vidiš da unutra još ima sjajila.

Šminka Kako da ti sjajilo na usnama izdrži što dulje? Postoji jedan trik koji će ti u tome pomoći

Znaš li da možeš doći i do tog ostatka i to prilično lako? Samo trebaš skinuti plastični dio na grlu pakiranja. Uglavnom će svako pakiranje imati takav dio. Možeš se poslužiti pincetom.

 

@essence.cosmetics do you want to see it with another product? 🥰 #essence #lipgloss #makeup #hack ♬ 【Loop】 Goofy GO! Elegy and Bass(1305235) - Music by

 

Kada skineš taj dio, možeš s aplikatorom doći i do ostatka proizvoda u pakiranju. Tako ćeš pokupiti što više proizvoda prije nego baciš pakiranje. Zašto bi ga ostavljala? Većinom će sjajila i korektori dolaziti u takvim pakiranjima pa ih sigurno i ti imaš nekoliko doma u svojoj kolekciji.

 

 

Mali trikovi uvijek dobro dođu! Ovaj ćeš sigurno koristiti, nema sumnje.

Jesenski outfit Kako da ti noge izgledaju dulje? Pomoći će ovih 9 modnih trikova

makeup trik makeup hack šminka iskoristiti proizvod do kraja sjajilo korektor da ne baciš ni kapljicu tiktok

Još vijesti