Slika nije pronađena

Postoji trenutno na tržištu toliko maskara! Hrpetina! Zato je itekako dobar pokazatelj kada se jedna toliko izdvoji da ima preko 10.000 pozitivnih recenzija. I još je bolje kada se radi o nekoj koja nije jako skupa.

Kada će ti sljedeći put trebati nova maskara, nemoj puno razmišljati, možeš sa sigurnošću uzeti ovu s police, jer kako se čini, nema šanse da ćeš ostati razočarana. Kod nas ne postoji hrvatska verzija Amazona, ali možemo naručivati sa stranih i gledati recenzije na proizvode kojih ima za kupiti i kod nas u dućanima. I tako ako baciš oko na maskare, jedna će odskočiti. Jer ima preko 10.000 pozitivnih recenzija. Kao i uvijek, ima onih koje nije očarala, ali oni koje je, su u daleko većem broju. Radi se o Maybellinovoj The Falsies Lash Lift maskari. Onoj s ljubičastim čepom.

 

 

Zadovoljne korisnice ove maskare kažu da su ih ljudi znali pitati jesu li radile negdje trepavice i stavljale ekstenzije, koliko dobro i dugačko izgledaju. A u pitanju je samo nošenje ove maskare. Ova se maskara pojavila na tržištu prije par godina, ali i dalje je izgleda jednako popularna kao i tada.

Slika nije pronađena Kupuje istu maskaru već 11 godina – toliko joj je dobra! Radi se o jednoj jeftinoj iz DM-a

U međuvremenu je došla hrpa novih maskara, ali ovo je pokazatelj da se možda ipak trebamo vratiti ovoj, jer je i dalje jedna od najboljih koje postoje u drogerijama. Čak i oni koji inače kupuju skuplje maskare, tvrde da se sve mogu sakriti ispred ove. Jer osim što je jako dobra, dobra je i za tvoj novčanik. Može li bolje?

Slika nije pronađena Nova maskara koja se tek pojavila postala viralni hit – cure kažu da nije normalno što radi trepavicama

Slika nije pronađena Proizvod za šminkanje na koji se baš nikako ne isplati davati puno novaca – cijena tu ne igra ulogu

maskara šminka makeup najbolja maskara pozitivne recenzije maybelline

Još vijesti