Nude ruž

Većinom svi znamo koje smo puti i kakav ten imamo. To se najviše može pokazati i prema našoj prirodnoj boji kose, ali i prema boji kože – je li ekstra svijetla, svjetlija ili nešto tamnija.

Nude nijanse ruževa ili sjajila odgovaraju svima. Bez obzira na to što misliš da te nijanse možda ne odgovaraju tvojoj puti, varaš se. Trebaš samo odabrati one koje zaista i pristaju tvom tenu i sigurno ćeš promijeniti mišljenje, a s vremenom i zavoljeti nijanse tih nude ruževa ili sjajila. Normalno je da ti ne odgovara baš sve, ali palete nude nijansi su zaista ogromne tako da sve što trebaš je pogoditi svoju nijansu sa svojim tenom – bilo da je on svjetliji ili nešto tamniji.

1.Izrazito svijetli ten

 

 
Na izrazito svijetli ten i svjetliju put zaista nije teško odabrati nijansu nude ruža! Za takvu put je idealna svijetlije nude boje. Jedna od njih je boja breskve koja je nešto između roze i narančaste nijanse. Osim nje, dobro ti odgovaraju i roze nijanse i to one svijetlije.

2.Svjetliji ten

 

 
Pod svjetlijim tenom mislimo na kožu koja nije potpuno blijeda, ali nije niti skroz normalna jer više vuče prema blijedoj boji. Kod njega je slična nijansa kao kod izrazito svijetlog, ali se neke stvari ipak razlikuju. Prva razlika je da su za tvoju kožu idealne tamnije nude nijanse – ne opet potpuno tamne poput smeđe, već tamnije bež nijanse koje ti se neće stopiti s ostatkom lica.

3.Niti svijetli niti taman ten

 

 
Normalan ten je kada ne možeš odrediti niti da si svijetle, niti tamne puti. Ovaj ten je također pogodan za razne nijanse, a jedne od najboljih koje su se pokazale su upravo tamnije nude nijanse. Lice će ti tako doći do izražaja, a s obzirom na to da je tvoja put u zlatnoj sredini, ništa ti neće odskakati od tena. Osim tih tamnijih, idealne su i smeđe nude boje, iako ti vjerojatno ne zvuči tako na prvu. No, možeš odabrati i kombinaciju smeđe i crvene nude nijanse koja će ti odlično pristajati.

4.Tamnija put

 

 
Tamnija put, za one cure koje imaju i tamniju kosu, obrve i ostale dlake na tijelu, je pogodna za svijetlije nijanse nude ruževa. Iako to nije uvijek pravilo, svijetlije nijanse će ti naglasiti tamniju put što će na kraju lijepo izgledati. Ako ipak nisi tip za svijetle nijanse, onda možeš pokušati i s nekom tamnijom, ali u bež boji. Smeđa boja ne pristaje toj puti, zato je onda dobar izbor i bež nijansa koja je tamnija u odnosu na normalnu bež boju.

Crveni ruž Pravila nošenja crvenog ruža koje svaka cura treba znati - ovih 7 greški ti se ne smiju dogoditi

Prirodna šminka Šminkanje na prirodniji način: Ako to želiš, ove make up proizvode moraš izbaciti iz kolekcije

Moda Nude ruževi Nude nijanse sjajila ten svjetlija put

Još vijesti