Galerija Anđela Kulaš - 6 Anđela Kulaš - 1 Anđela Kulaš - 2 +5 Anđela Kulaš - 3

Anđela ima jedan od onih profila koji je prepun super modnih i makeup preporuka. Od nje možeš „prepisati“ ideje za outfite, a možeš dobiti i neke preporuke. Sada je otkrila jedan svoj makeup favorit.

Teška šminka već dugo nije u modi, a kako dolazi ljeto i toplije vrijeme, tako su još manje šanse da ćemo nositi puder s velikim prekrivanjem za svaki dan. Prirodna šminka i minimalizam u šminkanju su bolja opcija i za tvoju kožu. I dok su u 2000-im godinama cure nosile pudere koji su imali što veće prekrivanje – i to za svaki dan, danas je to za mlade nezamislivo.

Puder Trenutno najpopularniji puder na tržištu - košta manje od 5 eura i žele ga baš SVI

„Clean“ estetika je trend koji nam je trebao. Umjesto teških pudera za svaki dan je bolje odabrati neki tonirani serum ili BB kremu. Želiš da se tvoja koža vidi ispod pudera, a da njegova funkcija bude da ti ujednači ten. Sada je preporuku za jedan takav laganiji puder dala i Anđela. Za dnevnu šminku preporučuje od Maybellina Super Stay 24h Skin Tint.

Anđela Kulaš - 5

Kao što je i ona napisala, kome manja količina nije dovoljna i želi ipak nekada malo veće prekrivanje, može se nadograditi. Što je uvijek samo dodatan plus.

 

 

Ako imaš problematičnu kožu i želiš da ti prekrije prištiće, uz ovaj puder možeš samo na problematične dijelove dodati malo ekstra korektora. Bolje i tako nego staviti neki teži puder preko cijelog lica.

Tekući puderi Najbolji drogerijski tekući puderi koje možeš trenutno kupiti kod nas: Top 9 vrijednih tvoje pažnje

puder tekući puder preporuka Tonirani serum Anđela Kulaš za prirodni izgled puder serum maybelline super stay

Još vijesti