Bubble nokti

Kada nam je na TikToku izletjela ova manikura, znali smo da ju moramo pokušati napraviti jer izgleda predobro! U videu je djevojka tvrdila da možemo napraviti bubble nokte od sapunice i da će krajnji rezultat izgledati nešto kao zmijska koža.

I tako smo napravili sapunicu i uzeli lak za nokte! Obično kada vidimo neki DIY projekt na TikToku, moramo ga isprobati – nekada to bude uspješno, nekada baš i ne. Kada smo vidjeli ovu manikuru, djelovalo je predobro da bi bilo istinito. Jedna je manikerka pokazala kako radi bubble nokte uz pomoć sapunice.

Vampirski nokti Ideja za manikuru za listopad: Postali su popularni „vampirski nokti“

Stavila je krom lak za nokte i na njega običnu sapunicu, stavila je nokte na sušenje pod UV lampu i dobila preeedivan uzorak. Neke je podsjetio na ljuskice kakve ima zmija, neke na pisanice, a neke i na krokodilsku kožu.

 

@nailsbypaular literally couldn’t stop staring at my nails all day after finishing these! 👀🐍👻 — using: • @Daily Charme black gel polish • @born pretty chrome mirror top coat • the green chrome powder is from a store on etsy! 💚 #halloweennails #chromenails #bubblenails #coolnails #nailtutorial #snakeskinnails #diynails #nailtok #fyp ♬ My Love Mine All Mine - Mitski

 

Sve u svemu, nokti izgledaju super. I tako smo mi, bez UV lampe ili bilo kakvih drugih profesionalnih uređaja odlučili provjeriti može li ovo napraviti netko kod kuće tko nema nikakve dodatne „strojeve“. I može! Stavili smo najobičniji lak za nokte i na mokre nokte odmah dodali dobru količinu sapunice od Čarlija za prati suđe. Kada staviš sapunicu, ne skidaj ju i ostavi da se sama osuši na noktu.

Minimalističke manikure Manikure za školu: 15 jednostavnih i minimalističkih ideja koje su primjerene i za nastavu

Kao rezultat ćeš dobiti teksturu na noktima, ali možda neće biti toliko izražena kao djevojci u videu. No, tu je efekt, ne možemo reći da nije.

 

 

Vjerojatno se njoj vidi bolje zbog krom laka za nokte, a možda i zbog korištenja drugačije sapunice ili zbog korištenja UV lampe. U svakom slučaju, evo totalno nove i zanimljive ideje za sljedeću manikuru.

 

 

I što je najbolje od svega, ne moraš ići kod manikerke kako bi ju mogla imati.

manikura bubble nokti bubble manikura diy kako nalakirati nokte drugačiji nokti sama kod kuće kako napraviti bubble nokte

Još vijesti