Galerija Tamna manikura Jesensko cvijeće Sa srcima +11 Smeđa francuska manikura

Jesen je doba godine kada i vrijeme i mi odemo na „tamnu“ stranu. Kraće traje dan, često su oblaci i kiša, a i naša garderoba počne sve više i više odlaziti prema crnim tonovima. Idealno vrijeme da na noktima profuramo neku tamnu manikuru.

Krajnje je vrijeme za profurati još koju jesensku manikuru jer s dolaskom prosinca, počet će se nositi crveno i božićni motivi. Jesen je doba godine kada prelazimo u tamnije nijanse, a sada ćemo ti dati ideje kako i nokte prebaciti u takav đir. Tamne i zagasite boje na noktima izgledaju baš dobro! Ukoliko ti treba ideja kako napraviti neke takve nokte, a da nisu samo obični crni ili smeđi, onda si na pravom mjestu jer imamo čak 15 prijedloga. Svaku od ovih manikura možeš nositi i na super dugim i na skroz kratkim noktima, izgledat će skroz dobro i na jedan i na drugi način. Jednako kako ove dizajne možeš nositi sada, možeš ih nositi i ostatak godine ukoliko se i ti bolje osjećaš s noktima u tamnim bojama. Sve naše prijedloge možeš vidjeti u galeriji iznad.

Crni nokti Što je to teorija crnih noktiju? Evo zašto bi i ti trebala staviti crne nokte, a imamo i ideje za manikure

Vampirski nokti Ideja za manikuru za listopad: Postali su popularni „vampirski nokti“

manikura jesen zima ideje za manikuru ideje za nokte inspiracija za manikuru kakvu manikuru staviti prijedlozi manikura kako nalakirati nokte tamni nokti tamne nijanse na noktima

Još vijesti