Galerija Manikure za kratke nokte Girly s različitim motivima Vatrice +17 Folije na noktu

Kada gledamo inspiraciju za novu manikuru ili kako bismo mogli nalakirati nokte, većinom ćemo viđati ideje na dugim noktima. Uvijek su dugi nokti na fotografijama! Mi ti sada donosimo hrpu ideja za manikuru za kratke nokte.

Kratki su nokti nepravedno zapostavljeni. Iako dugi nokti izgledaju lijepo i mogu se na njima napraviti fora manikure, nisu ni kratki nokti ružni. Dapače! Na njima također možeš napraviti jako lijepe dizajne. Jedino što može uništiti cijeli dojam je ako grizeš nokte i ako uvijek izgledaju kao da ih je grickao dabar. Neće svaki motiv koji izgleda dobro na dugim noktima izgledati dobro i na kratkima, ali neki hoće. Sve više i slavnih i influencera nosi kratke nokte – jer koliko god voljela duge, moraš priznati da su ovi praktičniji.

Nalakirani nokti Kako da ti lak na noktima izdrži što dulje? 10 savjeta uz koje se neće skinuti i okrhnuti za par dana

To što su nokti kratki, ne znači da ne možeš biti kreativna i da ih trebaš nalakirati sve u jednu boju. Sada ćemo ti dokazati i da kratki nokti mogu izgledati itekako dobro i usput ti dati hrpu ideja kako ih možeš nalakirati. Pogledaj u galeriji iznad 20 ideja za manikure za kratke nokte!

Mirta Miler Ideja za manikuru za ljubiteljice crne boje: Osvojili su nas novi nokti Mirte Miler

manikura nokti Kratki nokti kako nalakirati nokte inspiracija za manikuru izgleda dobro na kratkim noktima ideje za manikuru

Još vijesti