Hailey Bieber

Hailey Bieber zaludila je svijet svojom manikurom. Upravo zbog toga je ta manikura i dobila ime po njoj, a jako je lijepa, elegantna i decentna!

Ako želiš imati manikuru kao Hailey – možeš ju napraviti kod kuće! Ne treba ti salon niti umjetni nokti da bi imala ovu elegantnu manikuru baš kao i ona. Potrebno ti je samo malo strpljenja, s obzirom na to da trebaš nanijeti nekoliko slojeva laka koje treba čekati da se dobro posuše, ali ako to zaista želiš, onda ti ni čekanje neće biti problem. Osim strpljenja, treba ti i nekoliko drugih stvari poput svijetlije nijanse bež laka, prozirnog laka, highlightera za lice i jednog kistića!

1.Pomiješaj bež boju i gornji prozirni sloj laka
Neku jako, jako svijetlu i laganu bež boju na staklenoj podlozi pomiješaj s prozirnim lakom koji ti inače služi za gornji premaz. Moraš ih dobro izmiješati!

 

 

2.Nanesi ih na nokat
Tu smjesu koju si dobila bež i prozirnim lakom nanesi na nokat i obavezno duže pričekaj da se lak dobro osuši.

3.Ponovo nokat premaži gornjim prozirnim slojem laka
Nakon što ti se osušio prvi sloj, nokat ponovo premazi prozirnim slojem zbog sjaja, ali i čvrstoće kako ti se ne bi uništila baza.

 

 

4.Na nokat utrljaj highlighter pomoću kistića
Sada ti je potreban bijeli highlighter kojeg inače koristiš za lice. Nanosiš ga sa kistićem koji na vrhu ima spužvicu, a taj kist je inače namijenjen za nanošenje sjenila. Nakon toga njime dobro utrljaš highlighter na nokat, ali samo ako ti se prozirni lak prije toga dobro osušio.

Manikura koja izdužuje nokte Manikura zbog koje ti nokti izgledaju duže nego što jesu! Idealna za cure koje ne mogu imati duge nokte

5.Četkicom makni višak highlightera s nokta i prstiju
Highlightera će vjerojatno biti posvugdje, i po tvojim noktima, ali i po tvojim prstima, no višak možeš maknuti nekim čistim kistom. Ukoliko ti se ostatak highlightera ne da odmah maknuti s kože pored nokta, to možeš srediti sa štapićem za uho koji je umočen u micelarnu vodu te s njime prođeš rub pored noktiju.

 

 

6.Ponovo nanesi gornji prozirni sloj laka
Nakon što si sve sredila i očistila, ponovo na sve te slojeve i highlihter nanesi gornji, a ujedno i zadnji prozirni sloj laka koji će ti sve to držati na mjestu, a dat će i sjaj kakvog imaju nokti od Hailey.

Manikura Najpopularniji oblik manikure ove godine: Ne nose se više dugi i četvrtasti nokti

Boje laka za nokte Boje lakova za nokte koje izgledaju skupo – 9 njih zbog kojih ćeš ostaviti potpuno drugačiji dojam

hailey bieber manikura nokti trend popularna manikura diy

Još vijesti