Vampirski nokti

Uskoro stiže Halloween i donosi nove ideje za manikure. Ove godine uoči Noći vještica počeli su trendati vampirski nokti. Prikladno! O čemu se radi i kako izgledaju pogledaj u nastavku.

Kakve sljedeće nokte staviti? Ako je i tebi ovo pitanje nedavno prošlo glavom, sada ćemo ti dati jednu ideju. Uskoro stiže Halloween koji ti može poslužiti kao inspiracija za neki drugačiji dizajn na noktima. U trendu su ove godine vampirski nokti. Izgledaju krvavo i mračno, ali nisu too much koliko bi možda očekivala da će biti. Zapravo su jako nosivi! Cure ih rade u različitim verzijama, a glavna je nit koja spaja sve dizajne ta da se radi o kombinaciji crne i crvene boje. U sredini su crveni, a prema rubovima se pretapaju u crnu boju. Neki su ovakve nokte vjerojatno već i radili, nije to ništa novo, samo su ove godine dobili i svoj službeni naziv.

 

 

Izgledaju dobro i na duljim i na kraćim noktima, kao i na različitim oblicima nokta. Tako ih jako lako možeš prilagoditi sebi.

 

 

Čak niti ne moraš ići negdje u salon, već ih lako možeš napraviti i sama kod kuće. Jedna je cura pokazala kako ih radi uz pomoć spužvice.

 

@glossytipped Replying to @Alina 🖤 this wd be so cute for halloween !! ☺️🩸 Makeup sponges linked in my amzn sf under ‘nail art’* <3 *affiliate using @OPI shades Black Onyx, Big Apple Red, Kiss My Aries _____ #auranails #auranailtutorial #nailhacks #beautyhacks #halloweennails #fallnails #rednails #almondnails #diynailsathome ♬ Paint The Town Red - Doja Cat

 

Jedino što ti zapravo treba su crveni i crni lak. Kasnije možeš preko njih dodati i šljokice ili prozirni lak. Također, možeš preko laka dodati i crteže nekih motiva ili sličice koje su u Halloween temi.

Selena Gomez Ideja za najvatreniju manikuru ikad: Kako to izgleda kad pomiješate crvenu i zlatnu?

Mirta Miler Ideja za manikuru za ljubiteljice crne boje: Osvojili su nas novi nokti Mirte Miler

manikura vampirski nokti ideja za manikuru za noć vještica halloween inspiracija za nokte u trendu Moda

Još vijesti