Galerija Minimalističke manikure Mramorni nokti Morski nokti +12 Apstraktna umjetnost

Svaka škola ima pravila odijevanja, ali većina učenika niti ne zna za to dok ih se ne opomene. U nekim školama se pravila odijevanja shvaćaju ozbiljnije nego u drugima. Ipak, ne želiš baš u školu ići s manikurama koje očigledno nisu primjerene za ovu ustanovu.

Kada krene nastava, trebaš se prilagoditi pravilima škole. Što znači da nema više super dugih nokti s motivima koji „vrište“. Škola je ipak obrazovna ustanova i ne možemo se za nju odijevati kao kada idemo u klub. Jedna stvar koju treba prilagoditi su i manikure. Postoji puno lijepih jednostavnih manikura koje možeš nositi dok traje školska godina. Sve će ove manikure izgledati lijepo i na skroz kratkim noktima i na onima mrvicu duljima, a dokaz su i da jednostavniji nokti mogu izgledati super!

Manikure za kratke nokte Kratki i slatki: 20 ideja za manikure koje izgledaju odlično na kratkim noktima

Donosimo ti neke manikure u neutralnijim bojama, kao i neke u jarkim bojama, ali sve i dalje prilično minimalističke. Svatko najbolje zna pravila koja vrijede u vlastitoj školi i koliko slobode po pitanju šminke ili noktiju imaš. Biraj manikuru s obzirom na ta pravila, a mi ti u galeriji iznad donosimo 15 prijedloga.

Mirta Miler Ideja za manikuru za ljubiteljice crne boje: Osvojili su nas novi nokti Mirte Miler

 

nokti manikure za školu minimalističke manikure jednostavne manikure inspiracija za nokte ideje za manikuru

Još vijesti