Jesenski outfiti

Svi oni koji vole džempere, napokon su dočekali hladnije vrijeme kada će ih napokon moći i nositi!

Mnogi misle da kod džempera nema puno mudrovanja jer su svi isti, ali varaju se. Ima toliko različitih modela i varijanti džempera da se ne možemo odlučiti koji je bolji! Svake sezone su drugačiji u modi. Neki se vraćaju iz prošlosti, a neki su potpuno novi kakve do sada nismo ni vidjeli. Ako pratiš modu i želiš biti u trendu, onda trebaš znati s kojim modelima džempera nikako nećeš pogriješiti. Dućani su već sada prepuni s ovima, a na tebi je samo da izabereš koji će ti se najviše svidjeti – od uzoraka, boja ili različitih modela.

1.Džemper u boji

 

 

2.Džemper – tunika

 

 

3.Prugice

 

 

Negin Mirsalehi Odjeća za jesen i zimu koju se isplati kupiti u second handu dućanu: Ovih 7 su pravi ulov

4.Džemper s kopčanjem sprijeda

 

 

5.Dolčevita džemper

 

 

6.Džemper s patentnim zatvaračem kod vrata

 

 

Sigurno ti je već i očito koji se vratio u modu iz prošlosti, a to je upravo ovaj s patentnim zatvaračem. Opet je veliki hit, a osim njega nam je lijepo vidjeti i neke u jarkim bojama s obzirom na to da svi furaju džempere u nude, crnoj ili bijeloj boji. U svakom slučaju, sada nitko ne može reći da su džemperi isti jer je svaki od ovih poseban na svoj način!

Jesenski outfiti Došlo je vrijeme da nam treba jakna: Top 5 klasičnih modela jakni koje se nose i ove jeseni

Jesenski outfiti Što obući za spoj kada vani zahladi? 7 odjevnih kombinacija koje će izgledati i bolje od ljetne haljinice

jesen moda džemperi trend džemperi u trendu

Još vijesti