Jesenski outfit

Iako po trenutnim temperaturama ne bismo rekli da smo blizu jeseni, sredina je kolovoza, dani polako postaju sve kraći, a noći hladnije. Nažalost, ljeto dolazi svom kraju, a iako nas to rastužuje, uskoro ćemo trebati napraviti mjesta u ormarima za jesensku odjeću.

Bitan dio jesenskih outfita: jakna. Neki biraju kožnu, neki baloner, a neki dok još nije previše hladno nose i sako. Sako nikada ne izlazi iz mode, samo se mijenjaju modeli kakvi se nose koje godine. Postali su pravi hit posljednjih godina, a izgleda da će se taj trend nastaviti i ove jeseni jer već sada se priča o novoj kolekciji iz H&M-a. Dio njihove nove jesenske kolekcije, koja je već stigla, je i jedan sako koji je odskočio jer ne izgleda kao nešto što bi našli u tako pristupačnom dućanu.

H&M sako

Bijeli oversized sako koji se izdvaja po svojoj teksturi, zbog koje izgleda kao da je puno skuplji nego što je. U prilog mu idu u zlatni gumbi koji samo pojačavaju taj dojam. Ako želiš izgledati ženstveno i bogato, ovo je komad koji će ti u jeseni u tome pomoći. Bijele je boje pa će bez imalo problema ići s različitim odjevnim kombinacijama, kao jakna ili ispod jakne kao dio outfita.

 

 

Svake sezone dućani poput H&M ili Zare imaju neke komade koji izgledaju duplo bolje od svega ostalog i posebno ekstra, a čini se da je ove jeseni H&M-ov dragulj ovaj sako.

Parfemi Parfemi zbog kojih će ljudi stati i pitati te koji koristiš – ovih 6 su toliko dobri

Dada Rutović Male tajne cura koje se dobro odijevaju i imaju super stil – one će se uvijek držati ovih pravila

H&M jesen Moda hit komad sako trend

Još vijesti