Cura s kovrčavom plavom kosom

Prave ljubiteljice mode će sigurno odmah pohrliti u Zaru po jedne za sebe jer su u pitanju nove čizmice u trendu! Zbog njih više nećeš pomišljati na obične gležnjače ili tipične čizmice do koljena.

Ova jesen nam priprema mnogo uzbudljivih modnih dodataka i komada koje ćemo nositi. U moru njih, posebno su se počele izdvajati baš jedne čizme, a jesen još nije službeno niti krenula. U pitanju su kaubojske čizmice oko kojih mnogi imaju podijeljena mišljenja. Budimo realni, ne pristaju svima, ali možeš napraviti kombinaciju tako da izgledaju kao da su stvorene za tebe! Iako postoje modeli koji se mogu nositi čak i ljeti, više preferiramo ove jesenske modele kaubojskih čizama u zemljanim tonovima.

Outfit Jesenski trendovi koji su idealni za niske cure – 7 komada obuće i odjeće koji laskaju tvojoj visini

Zaista će biti u velikom trendu jer se to najavljuje već sad, a neke cure su ih već i odlučile nositi. Dućani su ih također počeli dobivati u svojim jesenskim kolekcijama, a neki tek budu. U svakom slučaju, ne možeš nikako pogriješiti ako ih kupiš, pa čak i ako nemaš inspiracije jer ti mi donosimo ideje kako baš takav model čizama možeš kombinirati u svakodnevnim modnim kombinacijama.

1.Široke hlače

 

 

2.Maxi haljina

 

 

3.Kožna jakna

 

 

4.Obične traperice

 

 

5.Mini suknja

 

 

6.Kratke hlače

 

 

Kao što možeš vidjeti, ima raznolikih ideja i nemoguće je ne pronaći inspiraciju u jednoj od njih. Ne samo da ima ideja, nego i model različitih čizama tako da se ni ne možeš odlučiti koje ti na kraju najbolje pristaju jer su sve predobre!

Jesenski outfit Ljeto je gotovo, ali nemoj biti tužna: 10 modnih komada zbog kojih se veselimo što dolazi jesen

Outfit Jesenski trendovi koje možeš nositi već sada – 8 njih koje cure na Instagramu obožavaju

Moda trend Kaubojske čizme obuća jesen jesenski trendovi

Još vijesti