Negin Mirsalehi

Zašto za ove stvari davati puno novaca kada ih se u second hand dućanima može pronaći puno jeftinije, a jednako su dobri. Ove jeseni i zime neke ćemo komade odjeće sigurno kupovati u takvim dućanima, evo koje.

Obaviti veliki shopping za obnovu jesenske i zimske kolekcije postaje mnogima luksuz, jer cijene su prilično visoke. Čak kada su i sniženja to više nije kao prije. Sve više postaju popularni second hand dućani i to s razlogom. Da, ima robe koja je grozna, ali tamo možeš pronaći i toliko trendi i osnovnih komada po daleko pristupačnijim cijenama. I što je najbolje, od svega ima po jedno pa nećeš biti još jedna kopija na ulici koja izgleda kao svi ostali. Neke se stvari mogu naći u second hand dućanima i za hladnije razdoblje koje nam dolazi. Sve ove sitnice ove jeseni i zime kupujemo u second handovima.

1.Oversized sako
Najlakši način za popuniti svoju kolekciju sakoa kakvi se sada nose je da zalutaš na muški odjel second hand dućana. Ili čak i na ženski! Nemoj očekivati da ćeš iz prvog pokušaja pronaći ono što tražiš, nekada treba doći par puta ili obići par dućana, ali oversized sakoi su tamo super ulov. Ovo je komad odjeće koji se toliko ne uništi jer se nosi manje nego majice i zato će često biti super očuvani.

 

 

2.Košulje
Obične, s fora motivima ili oversized, second hand ima sve. Ponuda košulja im je uvijek na nivou, a ako si netko tko voli furati ovakav stil, u second hand dućanima možeš pronaći neke jedinstvene komade kakve nitko drugi neće imati.

Jesenski outfiti Došlo je vrijeme da nam treba jakna: Top 5 klasičnih modela jakni koje se nose i ove jeseni

3.Obične jednobojne majice
Obične crne ili bijele majice, u boji ili nude nijansi su neka osnovna stvar koja ti treba. Možeš imati hrpu zanimljive i lude odjeće u ormaru, ali trebaju ti i oni osnovni komadi. Obične majice. U second handu ih možeš za malo novaca uzeti hrpu. Iako su možda malo riskantniji komad odjeće za kupiti na ovaj način, samo trebaš u dućanu dobro pregledati ima li oštećenja.

4.Veste
Veste bez rukava i veste na kopčanje ćeš pronaći u second handu u izobilju. S druge strane, pletene pulovere ne preporučujemo da tamo kupuješ, jer su često iznošene iako se to na prvu ne vidi i mogu ti se brzo objesiti ili rascufati. Ali veste bez rukava koje se nose preko nečega…druga priča.

5.Minice
U second handovima ima najbolji izbor minica. Ako si netko tko ni zimi ne voli nositi hlače, već si opskrbljena toplim najlonkama i visokim čizmicama, u second handu ćeš pronaći onaj najbitniji komad koji će ti trebati – minicu. Izbora uvijek ima jako puno, a cijene su daleko manje nego u dućanima gdje minice znaju biti prilično skupe.

 

 

6.Kaput
Još jedna stvar koja je u dućanima jako skupa, a u second handu ultra povoljna. Pogotovo ako ne planiraš kupiti kaput koji će ti trajati godinama već ga samo želiš kao dodatnu jaknu za zimu ili nešto što ćeš nositi par sezona. Može se pronaći i u potpunosti novih, nikad nošenih.

7.Šalovi i kape
Ako nemaš u glavi konkretnu sliku šala ili kape kakve želiš, onda ćeš na ovoj destinaciji pronaći neke modele kakvi ti možda ne bi niti pali na pamet da ti trebaju. Ako pronađeš neke u super stanju, bit će to super ulov!

Jesenski outfiti Što obući za spoj kada vani zahladi? 7 odjevnih kombinacija koje će izgledati i bolje od ljetne haljinice

second hand Što kupiti jesen zima Garderoba isplati se Moda

Još vijesti