Jesenski outfit

Mogu se nositi najudobnije hlače na svijetu, većina će nas i dalje odabrati traperice ispred svih ostalih. Ako se pronalaziš u tome i ti si isto takva, onda trebaš znati koje su to trapke u trendu ove jeseni.

Traperice su traperice i niti jedne ih hlače ne mogu zamijeniti. Lako ih je kombinirati jer idu uz sve, uvijek su u modi i mogu istovremen biti i casual komad i malo više fensi komad, sve ovisi s čime ćeš ih nositi. Jedino što se svako toliko mijenja s trapericama su modeli koji odlaze iz mode i dolaze u modu. Malo se nose skinny traperice, pa široke pa one koje idu u trapez. Ipak, koje god da nosiš, ne možeš pogriješiti. A koje će biti u trendu ove jeseni? Polako u dućanima i na influencerima viđamo sve više baš ovih 5 modela traperica.

1.S malim prorezom na nogavicama

 

 

Prorezi na nogavicama su se vratili u modu. Već ih dugo nismo vidjeli, ali sada su opet tu. Ove su traperice totalno slatke i mogu izgledati jednako dobro na tenisice, kao i na gležnjače. Taman će prorez omogućiti da svi dobro vide tvoje nove tenisice. Malo su drugačije od običnih traperica, ali ne toliko da ih je teško kombinirati.

Zimske čizme Čizme koje postaju prošlost: 4 modela koja se više neće nositi ove godine

2.Jako široke nogavice

 

 

Ostaju i dalje u trendu traperice s vrlo širokim nogavicama. Što su šire i dulje, to bolje. Ovakve traperice se nose već neko vrijeme i mnogima su postale drage jer mogu izgledati jako kul, bilo da ih nosiš na usku majicu ili široku hoodicu.

3.Nogavice koje se blago šire

 

 

Nisu trapezice, ali im se nogavice mrvicu šire prema dolje. Zovu se 'bootcut' traperice. Nisu previše uske, nisu previše široke, točno na sredini. Možda djeluju mrvicu ozbiljno, ali pošto se dugo nisu nosile, samo nismo navikli na njih. Odlične su za svaki dan i puno udobnije od skinny modela.

Kaputi iz Manga Kaputi iz Manga koji se prodaju kao ludi – 4 modela su se pokazala kao apsolutni hit ove godine

4.Plave, crne ili sive boje

 

 

Kada se priča o bojama, ove jeseni se nose klasici. Plava, crna, siva, nema nikakvih ludih boja.

5.Kargo traperice

 

 

I za kraj, kargo trend koji nije uspio zaobići ni traperice. Kargo hlače su jedan od najvećih trendova jeseni, a možeš ih nositi i u ovom obliku. Popularni dućani već svi imaju u ponudi takve modele.

Traperice Moda trend jesen u trendu što se nosi hlače

Još vijesti