Jesenski outfiti

Jesen nam se čini kao vrijeme kada ne možemo izgledati slatko i lijepo kao u proljeće, ali zapravo itekako možemo. Inspirirat ćemo i tebe ovim idejama za outfite koji su idealni za spojeve u ovo doba godine kada postaje sve hladnije.

Dvije bitne stvari koje želimo da nam zadovolji odjeća koju nosimo na spoj: da nam dobro stoji i da se u njoj osjećamo ugodno. Ako se u nečemu ne osjećamo dobro i ugodno, onda to nije za spoj. Cijelo vrijeme ćeš se mučiti i nećeš se moći fokusirati na bitnu stvar – osvajanje i upoznavanje dečka. Bitno je i da se radi o nečemu što ti dobro stoji i što je slatko! A u čemu ići na spojeve kada je vani vrijeme hladnije i tmurnije? U ovim ćeš outfitima zasjati i izgledati top. I bit će za svaku priliku, od kina do izlaska na piće.

Sako i traperica

 

 

Forumula s kojom ne možeš pogriješiti. Sako i traperice su siguran outfit koji svatko ima i koji može izgledati jako dobro. Nemoj misliti da je ovo dosadno ili previše 'poslovno'. Nikako!

Suknja i visoke čizme

 

 

Izgledaj kao Parižanka! Njihov je stil mnogima uzor, a slatke beretke su nešto što je postalo njihov zaštitni znak. Minica i visoke čizme su slatka ideja, a beretka može samo pomoći da ti bude još toplije i da izgledaš malo više stajliš.

Jesenski modni trendovi Jesenski trendovi koje će ove godine nositi sve zaljubljenice u modu: Ovih 10 komada će dominirati

Kožne tajice u casual izdanju

 

 

Kožne tajice i hoodica u kombinaciji sa shaket jaknom mogu izgledati kao super outfit. Nisi previše ulickana, ali nisi ni kao da ideš na trening. U hoodicama se puno cura osjeća ugodno, pa zašto ju na neki ovako fora način ne nositi na dejt?

Crop top i dugačka vesta

 

 

Najjednostavnije kombinacije nekada previdimo jer nam se čine prejednostavne i dosadne. Dok još nije previše hladno i možeš isfurati crop top, možeš nositi ovu ljetno-jesensku kombinaciju.

Haljina – vesta

 

 

Dugačke jesenske haljine su topla verzija ljetnih haljinica. Ukrasi ju modnim dodacima poput šešira i torbice i izgledat ćeš super. Možeš staviti i remen preko nje ako je šira, a želiš naglasiti struk.

Jesenski outfit Ljeto je gotovo, ali nemoj biti tužna: 10 modnih komada zbog kojih se veselimo što dolazi jesen

Vesta bez rukava i oversized košulja

 

 

Kako spojiti što više jesenskih trendova u jedan outfit? Ovako! Veste su veliki trend koji nastavljamo nositi i ove godine. Da ne bi izgledala 'preobično' dodaj kaubojske čizme ili neke druge koje su malo drugačije.

Jarka boja kao osnova outfita

 

 

Kada dođe jesen, svi uvijek nose tamne boje, ti budi suprotna od njih i za dejt odaberi neku jarku boja koja će ti biti osnova outfita. To može biti narančasta, ružičasta, žuta, koju god želiš! Dodaj i neke komade u neutralnoj boji da ne pretjeraš, ali nemoj se bojati boja.

Moda jesen spoj što odjenuti hladno outfiti za spoj inspiracija ideje što nositi

Još vijesti