Jesenski outfiti

Klasici ne izlaze iz mode, i zato ako jednom kupiš neki takav bezvremenski komad odjeće, možeš ga nositi uvijek, sezonu za sezonom. Najbolji dokaz za to su i ovogodišnji jesenski trendovi. Nose se jakne koje su godinama hit.

Ujutro i navečer je postalo toliko hladno da nam niti ne pada na pamet bilo gdje otići bez jakne ili barem hoodice. Više se ne možemo zavaravati da je ljeto i moramo izvući jakne iz ormara. To je jedna od onih stvari koje ne trebaš kupovati svake godine, pogotovo ako imaš neki klasični model. Ove jeseni se posebno nosi ovih 5 modela jakna, a svi su nešto što svatko od nas ima u ormaru – barem jednu od njih.

1.Shacket

 

 

Kombinacija košulje i jakne. Prije nekoliko je godina postala hit i od tada se nosi redovito svake jeseni. Super je za casual kombinacije i upravo ove dane kada još ipak nije baš toliko hladno, ali nekakva nam jakna ipak treba. Totalno jesenski komad odjeće!

Jesenski outfiti Što obući za spoj kada vani zahladi? 7 odjevnih kombinacija koje će izgledati i bolje od ljetne haljinice

2.Sako

 

 

Sakoi su postali zamjena za jaknu i nose se više nego ikada. Nose se svi mogući, od onih klasičnih u bež i smeđim nijansama do onih upadljivih boja s perjem i sličnim detaljima. Sada ga možeš nositi kao jaknu, a kada još malo zahladi, kao dio outfita ispod zimske jakne.

3.Baloner

 

 

Cure koje vole izgledati malo više sređeno, neće pogriješiti s balonerom. Još jedan klasik! Baloneri u bež boji su stvar koja će se uvijek nositi, a iznimka neće biti ni ova jesen. Ovo je jedna od jakni koja će te ipak grijati mrvicu više od ranije spomenutih.

Outfit Jesenski trendovi koji su idealni za niske cure – 7 komada obuće i odjeće koji laskaju tvojoj visini

4.Kožna jakna

 

 

Koža je ove jeseni veliki hit. Naravno, ne prava. Kožne jakne su nešto što najviše nas nosi svake jeseni, a nastavlja se taj trend i sada. S njom je nekako najlakše jer ide na baš sve i s čim god ju nosiš, izgleda dobro.

5.Bomber jakna

 

 

I za kraj, bomber jakna se vraća! Hoćeš li neku topliju i deblju ili tanju, ovisi o tome koliko si smrznuta. Kao i kožna jakna, i ovo je nešto što ide na baš sve i s čim nećeš imati problema oko kombiniranja u outfit koliko ćeš možda imati sa sakoom.

Moda jesen trendovi jakne jesenska moda što se nosi klasične jakne ne izlaze iz mode

Još vijesti